Аудіокнига Кров на снігу - автор Ю Несбьо

Слухайте онлайн
Ю Несбьо - Кров на снігу
Рейтинг:
(95 голосів)
4.5
Рецензія    6   26 915
Улав — «талановитий» кілер, який працює на одного з найвпливовіших кримінальних авторитетів Осло. Однак він нетиповий вбивця: окрім хисту холоднокровно вбивати людей, він має дивовижну схильність до глибокої любові. І, незважаючи на те, що він страждає від дислексії — не може правильно й швидко розпізнавати слова, Улав — блискучий, спокійний, гіпнотичний оповідач із надзвичайною уявою. Остаточний контракт на вбивство, або щоб підвищити професійні навички до піку, або стати його найбільшою помилкою, тому що він закохався в дружину свого боса, він також наказав прибирати, це дуже необачний крок...

Ютуб канал диктора


$ Підтримати Характерника гривнею

Телеграм: h_audiobooks

redvid esle

Слухати аудіокнигу Кров на снігу онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
6 відгуків:
  1. Hanna
    Здається що я з Вашим голосом я прожила цю книгу.
    Сюжет! Голос! Начитка! 11 балів із 10.
    Дякую за глибочезне задоволення!
  2. Anile
    Фінал мене добив. Дуже кльова книга. Характерник став моїм другим батьком поки слухала цю книгу, дуже гарна і атмосферна озвучка. Стиль написання книги мені зайшов, послухаю ще некілька видань Ю Несьбьо. Дякую за чудову озвучку!
  3. Гість Богдан
    Дуже сподобалось. Класна книга, класна начитка. Дякую.
  4. Гість Богдан
    Професійна озвучка і звуковий супровід, як більшість книг від Характерника, але на мою суб'єктивну думку, ця книга на один раз, прочитати і забути.

    Місцями книга захоплювала. Початок книги інтригує, та видає унікальний сюжет із несподіваним поворотом росповіді. Не всі персонажі видалися мені яскравими та цікавими, деякі були дуже нудними і клішованими, та деякі моменти з книги мені здалися зовсім лишніми.

    Особисто на мою думку, ця книга 6 із 10. Моментами книга цікава, і наповнина не поганими цитатками/тезисами. Якщо зоісім вам немає чого слухати, то можете звернути свою увагу на "кров на снігу" але чогось дужого очікувати від книги не вартує.

    Важко критикувати книгу не проспойлеривши, тому мій коментар наповниний поверхносними тезами
  5. Гість Sergii Pungovskyi
    Книжка чудова , виглядає як міні серіал , виконання теж чудове дякую за читання , скандинавські детективи і такого роду жанру , чудові
  6. Гість Катя
    На мою дуже суб'єктивну думку Несбьо не треба читати так екзальтовано, театрально, його треба читати простіше і грубіше, так як люди розмовляють між собою, так наче твій друг розповідає тобі шось цікаве і каже, чувак, так і було, от тобі хрест. В одній з книжок Несбьо цитує пісню Нірвани, приходь таким як є, приходь як друг, в цьому увесь сенс. Цей автор завжди хоче, щоб ти прийняв його героїв просто такими які вони є, а події як такі, що могли статися у сусідньому дворі. А читець цієї аудіокниги має добру дикцію, але читає як казку для дівчаток. Вибачте, я вболіваю за українські аудіокнижки, за кіно українською, але завжди кажу правду, тому хай читець на мене не ображається. Маю надію почути серію книжок про Харі Холі в простих чоловічих інтонаціях).
4read.ORG » Світова література » Ю Несбьо - Кров на снігу