Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Ю Несбьо - Кров на снігу

Аудіокнига Кров на снігу - автор Ю Несбьо

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Улав — «талановитий» кілер, який працює на одного з найвпливовіших кримінальних авторитетів Осло. Однак він нетиповий вбивця: окрім хисту холоднокровно вбивати людей, він має дивовижну схильність до глибокої любові. І, незважаючи на те, що він страждає від дислексії — не може правильно й швидко розпізнавати слова, Улав — блискучий, спокійний, гіпнотичний оповідач із надзвичайною уявою. Остаточний контракт на вбивство, або щоб підвищити професійні навички до піку, або стати його найбільшою помилкою, тому що він закохався в дружину свого боса, він також наказав прибирати, це дуже необачний крок...

Ютуб канал диктора

$ Підтримати Характерника гривнею
Ю Несбьо - Кров на снігу
Рейтинг: 4.5 (89 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Кров на снігу онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
5 відгуків:
Написати
  1. Hanna
    0
    Здається що я з Вашим голосом я прожила цю книгу.
    Сюжет! Голос! Начитка! 11 балів із 10.
    Дякую за глибочезне задоволення!
  2. Anile
    3
    Фінал мене добив. Дуже кльова книга. Характерник став моїм другим батьком поки слухала цю книгу, дуже гарна і атмосферна озвучка. Стиль написання книги мені зайшов, послухаю ще некілька видань Ю Несьбьо. Дякую за чудову озвучку!
  3. Гість Богдан
    0
    Дуже сподобалось. Класна книга, класна начитка. Дякую.
  4. Гість Богдан
    0
    Професійна озвучка і звуковий супровід, як більшість книг від Характерника, але на мою суб'єктивну думку, ця книга на один раз, прочитати і забути.

    Місцями книга захоплювала. Початок книги інтригує, та видає унікальний сюжет із несподіваним поворотом росповіді. Не всі персонажі видалися мені яскравими та цікавими, деякі були дуже нудними і клішованими, та деякі моменти з книги мені здалися зовсім лишніми.

    Особисто на мою думку, ця книга 6 із 10. Моментами книга цікава, і наповнина не поганими цитатками/тезисами. Якщо зоісім вам немає чого слухати, то можете звернути свою увагу на "кров на снігу" але чогось дужого очікувати від книги не вартує.

    Важко критикувати книгу не проспойлеривши, тому мій коментар наповниний поверхносними тезами
  5. Гість Sergii Pungovskyi
    0
    Книжка чудова , виглядає як міні серіал , виконання теж чудове дякую за читання , скандинавські детективи і такого роду жанру , чудові
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com