Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Відлуння самотності. Кнут Гамсун та контекст українського модернізму

Аудіокнига Відлуння самотності. Кнут Гамсун та контекст українського модернізму

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Концепція книги базується на зіставленні світоглядно-образного простору роману Кнута Гамсуна, української поезії та прози межі XIX—XX століть. Тексти знаного норвезького письменника стають внутрішнім колом для окреслення філософії людського буття, представленої окремими голосами в літературі - звуками-суб'єктами у просторі між людьми, за умов існування якого тільки й можлива комунікація між ними. У книзі зроблено акцент саме на художньому відлунні текстів Гамсуна та спільній із ними світоглядній налаштованості творів українських письменників. Художні тексти Михайля Семенка, Максима Рильського, Євгена Маланюка, Михайла Коцюбинського, Леоніда Пахаревського, Василя Стефаника, Ольги Кобилянської представлені відлунням образів та вражень. У розділі «Відлуння текстів» представлено низку статей та есеїв, присвячених інтерпретації текстів - від початку XX століття до сучасності. Книга - запрошення до діалогу, пошук орієнтиру для подальшої інтерпретації, прочитування одного тексту за іншим або одного крізь інший.
Відлуння самотності. Кнут Гамсун та контекст українського модернізму
Рейтинг: 4.5 (16 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Відлуння самотності. Кнут Гамсун та контекст українського модернізму онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
Відгуків поки немає. Стань першим!
Написати
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com