Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Воннеґут Курт - Бойня Номер П'ять

Аудіокнига Бойня Номер П'ять - автор Курт Воннеґут

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Курт Воннегут - відомий есеїст і фантаст, майстер сатиричного жанру і автор сценаріїв для популярного серіалу «Байки зі склепу». За життя багато критиків і журналістів називали його головним письменником Нью-Йорка. Більшість книг письменника мають яскраво виражений гуманістичний характер.

За своїм жанром «Бойня номер п'ять» (1969) американського письменника Курта Воннеґута (1922-2007) є органічним сплавом історії, психології, соціології, сатири, наукової фантастики та елементів автобіографії.
Нервовим центром роману є нищівне бомбардування Дрездена англо-американською авіацією навесні 1945 року. Але як і в будь-якому шедеврі, зміст «Бойні номер п'ять» не обмежується описом цієї події. Використання кількох перспектив, повна відсутність статики та дидактичності, стрімкі переходи з трагічного в комічне дозволяють Курту Воннеґуту не лише розповісти про цей епізод часів Другої світової війни, але й порушити багато базових питань людського буття.«Бойня номер п'ять» справедливо вважається вершиною творчості Курта Воннеґута й одним із найвищих здобутків американської і світової літератури минулого століття.

Ютуб канал диктора

Подякувати диктору за озвучку:
Моно: 4441114402241465
Приват: 4149629331711077
Patreon: perebooks
Воннеґут Курт - Бойня Номер П'ять
Рейтинг: 4.5 (103 голоси)

redvid esle


Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Бойня Номер П'ять онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
4 відгуки:
Написати
  1. maryna
    0
    Дякую. Гарна книжка. Актуальна тема сьогодення, нажаль. Ймовірно, навіть на всі часи. Начитка також сподобалась
  2. Гість Сергій
    0
    Все гарно і цікаво! Але у Перепелиці Євгена е одна суттева вада :- він занадто часто використовує одне слово - "ОТАКЄ" - це виглядае як слово паразит! Щось його занадто -Набридае і неприемно час від часу чути його! Не думаю, що в орігінальному авторському тексті його так багато! До речі це зустрічаеться і в інших його начитках! Якщо це власна імеджева вставка від Євгена - треба від цього позбавитись! Заважае!!!
    1. Luarvick
      Диктор 18
      Ви насправді думаєте, що Перепелиця вставляє слова ву авторський текст? Запевняю вас, не вставляє :)
    2. Ксенія
      0
      не треба дуже "думати", коли не виходить. варто просто звернутись до оригіналу і порахувати. 106 разів. в російському перекладі це звучить "такіє дєла" і також більше сотні разів.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com