Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Жадан Сергій - Бари мого дитинства (11)

Аудіокнига Бари мого дитинства - автор Сергій Жадан

Слухайте онлайн!
Рецензія:
У дитинстві я зрозумів, що алкоголь належить чоловікам – він опікується ними, вони залежать від нього, разом вони здатні на будь-які чудеса та геройські вчинки, разом їх важко спинити й неможливо ігнорувати. Чоловіки заправляються алкоголем, мов бронетехніка пальним, після чого м’язи їхні стають твердими, як корабельна сосна, а рухи пластичними й точними, мов у кіборгів. Чоловіки п’ють алкоголь за здоров’я й за упокій, за тих, хто в дорозі, і тих, хто повернувся, за тих, хто втрачає свободу, й тих, хто її знову відшукує, за друзів, братів, батьків, дітей, жінок та армію. Причому за жінок та армію – стоячи, як за речі, які неможливо ні вибрати, ні оминути...

Усі оповідання з циклу "Жити - пити:"
Жадан Сергій - Бари мого дитинства (11)
Рейтинг: 4.5 (56 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Бари мого дитинства онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
3 відгуки:
Написати
  1. Гість Сергій
    0
     Чудово!  Творчість Жадана тонка, на межі психології, можливо з нотками філософських думок... Головне чиста, без брудного мату!!!
  2. Гість Віталій
    0
    Жадан, безперечно, крутий (особливо нині), але слухати неможливо, враження таке, наче дикторка вперше і востаннє бачить цей текст, він її геть не чіпляє, купа неправильних наголосів і обмовок, витримав 5 хвилин..
  3. Євгенія
    0
    Хочу висловитись щодо всієї збірки. Дуже важко було слухати, тому що так чи інакше ця болюча тема стосується дуже багатьох. Багато життів було зруйновано, багато талантів не реалізовано, але з цим треба щось робити, тому що на краще не стає. Вдячна пані Ларисі Денисенко за ідею. Щось сподобалось більше, щось менше, хотілося б щоб хоч когось це змусило принаймі задуматись. Дякую за оповідання та озвучку
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com