Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Бронте Шарлотта - Джейн Ейр (вистава)

Аудіокнига Джейн Ейр - автор Шарлотта Бронте

Слухайте онлайн!
Рецензія:
«Джейн Ейр», або «Джен Ейр» - класичний роман англійської письменниці Шарлотти Бронте. Цей твір вважають частково автобіографічним і найвизначнішим в її творчому доробку. Він також є одним з найвідоміших романів у Великій Британії. Вперше опубліковано 1847 р.

Написана в середині дев’ятнадцятого сторіччя, ця історія не втратила популярності й донині. Вона підкорює чимраз більше сердець, захоплює читачів і спонукає їх зазирнути в таємницю кохання. Джейн Ейр - сирота, якої зреклася рідна тітка, віддавши на виховання в притулок. Едвард Рочестер - заможний англійський аристократ, що володіє двома великими, хоч і похмурими на вигляд маєтками - Торнфілд-холом та Ферндіном. І Джейн, і Едвард шукають свого щастя. Вона - у малому світі, який видається їй безмежно широким, а він - у широкому, проте, на його думку, безмежно малому. Одного дня герої зустрічаються, а згодом між ними спалахує щире, пристрасне почуття, яке змінює їхні долі та змушує стрепенутись і безрадісний Торнфілд-хол, і ще понуріший Ферндін. Але на шляху в закоханих стають минулі помилки й теперішні умовності. Чи здатна їхня незрадлива любов здолати ті всі перешкоди?
Бронте Шарлотта - Джейн Ейр (вистава)
Рейтинг: 4.5 (133 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Джейн Ейр онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
1 відгук:
Написати
  1. Гість Тетяна
    0
    Нажаль книга не повністю
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com