Аудіокнига Вій - автор Микола Гоголь

Слухайте онлайн
Гоголь Микола - Вій
Рейтинг:
(61 голос)
4.5
Рецензія    3   30 443
Один з найстрашніших творів письменника. Назва цього твору є давнім слов’янським ім’ям демонічної істоти, присутньої в основі сюжетної лінії. Це історія про нечисту силу і надприродних істот, що йдуть корінням у перекази українського народу.

Це похмура містична історія про студента-богослова Хому Брута, якому доводиться провести три ночі біля труни померлої панночки-відьми і молитвами оборонятися від різної нечисті: упирів, вовкулаків та головного чудовиська – жахливого Вія …

Це не тільки справжнісінька книга жахів, але і філософська притча про віру і безвір’я, про випробування людської душі і сили духу. А ще, це прекрасна образна мова і справжня класика літератури, якою можна пишатися. Читаючи «Вія», ти просочується містичним страхом і трохи губишся у реальному часі. Так, Гоголь вміє і налякати і заінтригувати. Та так, що всередині читача борються ці два почуття – страх і цікавість.

redvid esle

Слухати аудіокнигу Вій онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
3 відгуки:
  1. Танюша
    Прекрасно озвучена, давно всім знайома історія.
    Побільше б таких книг на сайті.
    Дякую
     request 

  2. ТетіКо
    Дякую за цю озвучку! Читач дуже сподобався! Слухати саме задоволення! ДЯКУЮ!
  3. Ярослава
    Чудова озвучка, неймовірна книга! Жоден фільм не передасть всього різноманіття та шарму цієї історії. Слухати це - справжня насолода!
4read.ORG » Українська література » Гоголь Микола - Вій