Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Йогансен Майк - Подорож ученого доктора Леонардо і його майбутньої коханки прекрасної Альчести у Слобожанську Швайцарію

Аудіокнига Подорож ученого доктора Леонардо і його майбутньої коханки прекрасної Альчести у Слобожанську Швайцарію - автор Майк Йогансен

Слухайте онлайн!
Рецензія:
На сторінках роману Майка Йогансена читач знайде цікаві пригоди, дотепний гумор, непередбачувані повороти сюжету, яскраві образи-примари і подорож, за якими проглядається талановите пародіювання різних художніх стилів: класичного любовного і пригодницького романів, українського “побутописання” і навіть нового революційно-романтичного стилю. Автор не приховує, що всі персонажі вигадані. Як персонаж діє і він сам. Твір приваблює гарною мовою, цікавими спостереженнями, роздумами, тонким іронізуванням, щирістю. Має гостре політичне звучання.
Йогансен Майк - Подорож ученого доктора Леонардо і його майбутньої коханки прекрасної Альчести у Слобожанську Швайцарію
Рейтинг: 4.5 (50 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Подорож ученого доктора Леонардо і його майбутньої коханки прекрасної Альчести у Слобожанську Швайцарію онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Гість Роман
    0
    Як можна писати такі речі.Пролетаріат!Під цим знищувалися комуністами десятки мільйонів людей.Треба бути закінченим ідіотом і виродком,це любителі,,все забрати і поділити''.Одне слово ідеологія брехні яка прижилася у ,,совків''
    1. Гість Наталія
      0
      Чудова мова, любов до своєї землі та всього українського, чудовий тонкий гумор. Можливо просто вам не зрозумілий сарказм у його описі «любові до пролетаріату»?
      Велика подяка сайту за таке відкриття для мене. Я досі не знала такого письменника,як Майк Йогансен!!Тепер буду шукати його твори.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com