Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » К. Дік Філіп - Убік

Аудіокнига Убік - автор Філіп К. Дік

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Ґлен Ранситер, впливовий власник найбільшої в галактиці корпорації у сфері телепатичного шпигунства, помирає від вибуху, влаштованого його бізнес-конкурентами. Однак колишні підлеглі і далі отримують від свого шефа дивні бентежні послання, тоді як світ навколо них поступово втрачає свої звичні обриси, а сам час, здається, починає рухатися у зворотному напрямку. Що саме він намагається їм повідомити? І чи й справді Ранситер - мертвий, а вони зуміли уникнути загибелі під час того фатального вибуху? Можливо, все якраз навпаки?

«Убік» занурює читачів у моторошний химерний футуристичний світ шпигунських інтриг, часових вивертів та кріогенних просторів, де межа між живими та мертвими видається навдивовижу тонкою та невиразною. Чи зуміють його герої знайти вихід із цього облудного тривожного лабіринту? А чи їхніх час невблаганно і безповоротно спливатиме, поки не спливе до краплі? Як і у більшості найкращих своїх романів, в «Убіку» під покровом науково-фантастичного сюжету Філіп Дік зумів змалювати справжню ексзистенційну людську драму, сповнену запалу, боротьби, страху, відчаю і... надії.

Твір є одним із найвідоміших романів Діка. 2009 року журнал «Тайм» долучив його до списку 100 найкращих романів з 1923 року. У своєму огляді для «Тайм» Лев Ґроссман описав його як «глибоко тривожну екзистенціальну історію жахів, страшний сон, з якого ви ніколи не будете певні, що прокинулись»
К. Дік Філіп - Убік
Рейтинг: 4.5 (75 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Убік онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
12 відгуків:
Написати
  1. Наталка
    0
    важко сказати допоможе ця книга в подоланні горя від втрати когось близького, але очевидно допомагає побудувати в голові діалоги з померлими, а часом померлих з якими можна було б поговорити більше живих, звісно зрозуміліше релігійна історія, але ця революційна книга змінила уяву та кінематограф
  2. Гість Андрій
    0
    1. Важко
    2.  дуже важко читае
  3. Гість Юрій
    0
    Погано. Немає іншого слова.
  4. Гість Андрій
    0
    Дослухав поки що десь до середини... Книга цікава, жінка, що читає - дуже гарний голос, гарні інтонації... Але так сильно дратують нескінченно довгі музичні вставки та спроби зробити рекламні вставки (за сюжетом книги) "особливими" - реально б'є по вухах...
  5. Степан
    0
    Гарна начитка, мені сподобалось, дякую.
  6. Микола
    0
    Цікаво, дуже цікаво! Ця некваплива атмосфера, всі вставки, все дуже підходить до твору, на мою думку. Приємний післясмак від прослуховування. Asya, буду чекати ваших озвучок ще!) Дякую Вам!
  7. Степан
    0
    Це одна з найкращих начиток, які я слухав, а слухав я багато:) Єдине, музичні вставки занадто довгі, дуже дратували. 5-10 секунд вистачає, але ж не 2-3 хвилини.
  8. Ольга Волошина
    0
    Вдячна за можливість слухати цю книгу українською, навіть попри значну кількість фонетичних помилок і деяку недбалість щодо правил наголошування слів. Звичайно це дратує, однак загальне враження хороше.
    Дякую.
  9. Богдана
    0
    Дякую за озвучка!
    Спочатку незвична, але потім все чудово.
    Цікава ідея з рекламними вставками, але вставка з 8 розділу мене одного вечора трохи злякала
  10. Гість Олесь
    0
    Насправді гарна начитка! Вдячний за таку працю!
  11. Гість Дмитро
    0
    Ці музичні вставки, це як медитація. Особлива атмосфера, інколи здається що текст то є вставка між програшами. Підкажіть будь ласка трек.
  12. Гість Alex
    0
    Думаф що музика залишиться ще на довгі години після , прослуховування, але ні.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com