Аудіокнига Доця - автор Тамара Горіха Зерня

Слухайте онлайн
Горіха Зерня Тамара - Доця
Рейтинг:
(346 голосів)
4.5
Рецензія    92   133 348
Ця книга про любов. У ній немає жодного слова на "лю...", але вона про любов. Про магію, не лубочну, розтиражовану з екранів телевізора, а справжню, від роду і кореня, коли пірнаєш з головою у Прадавній Океан і виринаєш звідти з рибиною в зубах. І ще про відвагу. Про безумовну відвагу знайти своє, впізнати його, впертися руками і ногами і нікому не віддати. Свій дім, свою батьківщину, своє серце, своє право ходити з високо піднятою головою. Події роману розгортаються навесні-влітку чотирнадцятого року у Донецьку. Донбас - це точка обнуління, місце сили, де прозвучали найважливіші запитання. І тільки там заховані потрібні відповіді. Та де все починалося, там все і завершиться, коли історія пройде чергове коло, і вічний змій Уроборос знову вкусить себе за хвіст. Саме тут героїня втратила родину, дім, роботу, ілюзії - і саме тут зібрала уламки життя заново, віднайшла новий смисл і нову опору. Крок за кроком читач спостерігає процес трансформації, переродження гречкосія у воїна. Ця книга назавжди змінила того, хто її написав, і змінить кожного, хто її прочитає. Бо війна - це коли ти їси землю. І що важливіше, коли годуєш землею.

«Доця» - дебютний роман української письменниці Тамари Горіха Зерня, виданий 2019 року видавництвом «Білка». Роман «Доця» був відзначений премією Книга року BBC за 2019 рік. Події в книзі відбуваються 2014 року під час російсько-української війни на сході України. Планується екранізація роману.

redvid esle

Слухати аудіокнигу Доця онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
92 відгуки:
  1. Валерія Ш.
    Книга дуже класна! Римма Зюбіна озвучила неперевершено! lol  request 
  2. Гість Ірина
    Це просто неймовірний роман, про силу і міць української душі . Велика подяка письменниці і не менша подяка гарній нашій українській актрисі. Яка так глибинно, до самого ядра душі донесла цю міць
  3. Гість Алла
    Чудовий роман і дуже гарна чуттєва озвучка!
  4. Олександр
    Дуже вам дякую-це просто шедевр.... почуття переповнюють душу....

  5. Гість Сергій
    Дикція Супер! Звісно прикрашено .за це дуже шикарно та цікаво!
  6. Степан Андрійович
    1. Це супер дякую!
  7. Марія Богайчук
    Прослухала не відриваючись. Враження потужне. Дякую за професійне озвучення.
    Авторці низький уклін за таку непросту і глибоку працю. 
  8. Гість Юлія
    Роман вразив глибиною. До сліз, до щеми в серці. Дякую!
  9. Мармосик
    Окреме дякую Риммі Зюбиній за неперевершену начитку цього роману. Думала перед сном трохи послухаю, а потім навушник проситься на підзарядку....
    Такод дякую сайту за можливість послухати книги які давно намагаюсь знайти щоб почитати чи послухати.
    Й дякую автору ... за героїню й за тему..
  10. Читач          Олеся
     Невимовно страшна і невимовно вражаюча книга. Дякую всім причетним до її створення.
  11. Ганна
    Велике дякую автору! Це неймовірна книга. Боялася що дочитати не зможу, тому так і не наважилася почати, а тут зустріла аудіо варіант і це саме те що мені було треба.
  12. Гість Тетяна
    • Не вистачає слів описати враження від книги
     Таке відчуття, ніби був там, у цьому жаху. Вкінці плакала вже вголос. Дякую автору за відчуття присутності на місці подій. За озвучення треба давати окрему нагороду. Хочеться слухати й слухати...
  13. Сонечко
    За один раз не прослухала, важко, вражає сильно, згадуються ті події, страшно до сліз, а тим більше на тлі того, що відбувається зараз в Україні, ще страшніше , молю Бога , щоб не повторилися донецькі події у нас в Дніпрі, та й в будь-якому місті України. Автору і пані Риммі велика подяка за книгу.
  14. Олена В.
    Дуже сподобалася книга!Римі Зюбиній окремо дякую за чудову озвучку!!!

  15. Оля
    Я плакала всю книгу...ти ніби там...ніби з нею і бачиш її очима, і ніби чуєш її вухами...дуже реалістично! Дуже сильно! Перевертає душу навиворіт! Героїня дуже сильна особистість , озвучення супер!!!!!!!!! 
    А ще боляче що це Україна....це люди які живуть поруч, і у книзі максимально промальовується контраст між людяністю і людським гів..м.
  16. Святослав Салдан
    Вибухові враження.Надзвичайні відчуття.
    Дякую за роман,за озвучування,за отримане задоволення.
  17. Гість Ольга
    Вражена, талановито і сильно написано. Дякую безмежно і авторці і сайту! Спостерігала особисто деякі факти, отримала підтвердження. 
    Виконання - на відмінно!
  18. Олена
    Я під враженням, дякую
  19. Олена
    Чудова книга! Низький уклін авторці Тамарі Горіха-Зерня! Дякую Римі Зюбіної за неперевершену озвучку! Я отримала справжню насолоду!!!!!!
  20. Гість Яна
    Сильний, глибокий, серйозний твір. Прочитано чудово. ДЯКУЮ!
  21. Г. Кінаш.
    Чудовий твір і неперевершене виконання. Щиро дякую.
  22. Гість Людмила
    Слухаю.Вражає.
  23. Світлана Назаревич
    Щиро дякую автору за  чудову книгу, від якої стискається серце і постійно течуть сльози, а відірватися немає сили. Велике дякую за чудове озвучення і за те, що безкоштовно змогла ознайомитися з цим твором. Добре діло робите, низький уклін вам за вашу працю. 
  24. Марина
    Це щось неймовірне. До сліз...
  25. Маріанна
    Сильна книга. Потрібна книга.
    Враження й емоціїї не покидають ще довго після прослуховування.
    Рекомендую усім
  26. Гість Ольга
    Страшна маячня. Калейдоскоп подій із новинної хроніки. Без глибини. Без розуміння Сходу. Повністю кон'юнктурний і штучний твір. Ще й неймовірно нудний.
    1. Гість Ольга
      Згодна з Вами. Не вистачає художності, схоже на документальний твір, забагато нудних подробиць. Не зачепило.
  27. Людмила па як
    Вражаючий твір і блискуча начитка. Це не легеньке чтиво на ніч, а роман, який сприймається тільки повністю занурившись в сюжет і голос. Твір, який залишає і  тяжкий "післясмак", і надію на майбутнє, і простір для власних думок. Окрема подяка за майстерне озвучення.
  28. Гість Галина
    Книга пробирає до кісток. Відчула ті події з середини,  поруйновані долі людей, що опинилися в тому пеклі. Час, де немає межі між життям і смертю.  Дякую.
  29. Гість Ольга
    Це дуже!!! Для будь- якої книжки, озвучка-головне. Давно я не слухала з таким задоволенням. Дякую))
  30. Гість Оксана
    [spoiler][/spoiler]

    Дякую. Чудовий роман і чудова озвучка.
4read.ORG » Українська література » Горіха Зерня Тамара - Доця