Аудіокнига 451° за Фаренгейтом - автор Рей Бредбері

Слухайте онлайн
Бредбері Рей - 451° за Фаренгейтом
Рейтинг:
(56 голосів)
4.5
Рецензія    7   19 992
«451° за Фаренгейтом» - роман-антиутопія американського письменника Рея Бредбері в жанрі наукової фантастики, вперше опублікований у 1953 році.

«Є злочини жахливіші, ніж спалювати книжки. Наприклад - не читати їх.»

У романі зображено нове, майбутнє споживацьке суспільство, де панує тоталітаризм і майже повний контроль над суспільством. Керівництво держави намагається підпорядкувати собі навіть думки людей: книги заборонено, незаконним вважають читання і переховування будь-якої літератури, за дотриманням порядку мають слідкувати пожежники.
Пожежники не гасять вогонь, вони його розпалюють. Пожежники - опора режиму, запорука того, що люди не читатимуть книжок, адже книжки примушують думати і самостійно аналізувати. Владі легше керувати натовпом, якщо зробити темп життя швидшим, придумувати нові спортивні ігри, розвивати в людях почуття «стадності», автоматизму. Більше швидких машин, кольорових телепрограм, більше шуму, галасу. Будь-яке інакомислення чи самостійна думка робить особу небезпечною для режиму та потенційною мішенню карної пожежної команди.
Також, Ви можете прослухати повну версію роману, у виконанні В.Кошелєва «451° за Фаренгейтом»

redvid esle

Слухати аудіокнигу 451° за Фаренгейтом онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
7 відгуків:
  1. Гість Алла
    Чудово озвучена книга. Як ніколи актуальна .Варто послухати.

  2. Telatama
    Настількі захоплююча постановка!!! Дуже актуально в будь-який час!! А голоса та музичний супровід зачаровує!! Дякую!
  3. Гість Марія
    Гарно! Дякую!
  4. Гість Саша
    Мені не подобається коли літературним діалектом озвучують казуальні розмови «а ви колись читаєте книжки? Авжеш авжеш» це тупо
  5. Анастасія
    Мени дуже сподобалось дуже гарно , дякую за таку гарну аудіо книгу .
  6. Ольга
    Надзвичайна вистава і один з найкращих творів світової літератури! Отримала задоволення від виконання, велика подяка акторам, дякую!
  7. Наталі
    Вперше читаю цей твір. Це неймовірно, але автор частково зобразив нашу реальність...онлайн навчання, короткі повідомлення (інстаграм, твіттер і т.д), швидкість життя. І, хоча у нас окрім ра$$истів ніхто не палив книги, та бажаючих взяти паперову книгу і почитати, як це було ще років 20 тому, все менше і менше
4read.ORG » Світова література » Бредбері Рей - 451° за Фаренгейтом