Аудіокнига Із праху посталі - автор Рей Бредбері

Слухайте онлайн
Бредбері Рей - Із праху посталі
Рейтинг:
(5 голосів)
4.6
Рецензія    1   556
«Із праху посталі» — це фантастичний роман Рея Бредбері, опублікований у 2001 році. Роман значною мірою створений із ранніх оповідань письменника про незвичайну родину Елліотів, де росте цілком звичайний хлопчик Тімоті.

Книга про Сім'ю. Не про нечисть, не про живих мерців — а про чарівне темне дзеркало, в якому бачить свою сім'ю та дорослих маленька дитина з живою уявою. Маги, крилаті чарівники, часом монстри, але частіше — люблячі та могутні безсмертні, з якими не страшний цей великий та незнайомий світ денного світла та людей, які не здатні літати. Непосиди, привиди і стародавні мудреці, що збираються в залитому мідним світлом свічок будинку раз на рік, щоб внести в життя малюка подив, сум'яття, страх і безкінечне захоплення.

М'яка історія, що обволікає, при читанні якої хочеться закутатися в ковдру. Фірмове шаленство і швидкісний темп пізнього Бредбері, прекрасні словесні обороти, чудово прописані персонажі та зворушливі історії. Слухайте!

Ютуб канал диктора


redvid esle

Слухати аудіокнигу Із праху посталі онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
1 відгук:
  1. Арсен
    Один з головних та тривалих проектів у житті чудового автора, з його невимовною теплотою оповідання та чудовою фантазією. Найкраще нетипове фентезі з того, що я читав останнім часом.
4read.ORG » Світова література » Бредбері Рей - Із праху посталі