Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Дочинець Мирослав - Карби і Скарби. Посвіт карпатського світу

Аудіокнига Карби і Скарби. Посвіт карпатського світу - автор Мирослав Дочинець

Слухайте онлайн!
Рецензія:
«Наш світ – Карпати – не гори. Це держава, ба’ більше – материк без границь простору і часу. Материзна, що спородила слов’янство й підготувала Русь до хреста і Христа. Дідизна біблійних пастухів, які понесли у світи наше Слово, нашу правду, наш Дух. Колиска живної Природи, яка єдино владна творити нову природу сущого.

Дивний, заповіданий, зачарований світ під небесним куполом.

У говорі потоків, у зітханні смерек, у нуртах криниць і шовках полонинних, у дзвіночках отар і шептанні ватри живе голос волі й радості. Під сивими драницями гражд, під шатрами вівчарських станів, під зелено-мідними банями каплиць захована правда старовіку…»

Карби - то знаки на скрижалях планиди роду-народу. Найдавніший, найкоштовніший скарб краю, країни, Ук-Райїни. Карби на пам'ять і скарби на вічність.
Дочинець Мирослав - Карби і Скарби. Посвіт карпатського світу
Рейтинг: 4.5 (59 голосів)

redvid esle

Слухати аудіокнигу Карби і Скарби. Посвіт карпатського світу онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
8 відгуків:
Написати
  1. Світлана Неплях
    0
    Це не книга, а скарб, слухаєш в слухати хочеться, наче сама у Карпатах побувала, у минувшині, наче особисто тих всіх людей взнала. Дякую велике Мирослава Івановичу, низький уклін Вам. Окремо дякую Миколі Кузику за гарне прочитання.
  2. Марія Богайчук
    0
    Все, що виходить з-під пера Мирослава Дочинця, є не просто цікавим, але й довершеним. Проте навіть за всієї моєї любові до усього, що написано цим талановитим автором, не змогла дослухати до кінця "Карби і Скарби" через недолуге прочитання. Дуже прикро.
    Пробачте, нікого не хочу образити, бо не знаю, за яким критерієм обирають читців. Інколи насолоджуєшся твором, інколи не можеш збагнути, як можна так знущатися над твором. Зокрема, невже елементарні наголоси простих слів невідомі Миколі Кузику? 
  3. Гість Тетяна
    0
    Обожнюю Дочинця. Його твори не входять в Інтернет - топи, велике діло конкуренція, тим паче нездорова. Товкати треба менш обдарованих. Дочинця навіть купити не завжди вдається, не в усіх бібліотеках він є. Але вже як хто відкриє його для себе, то держися: чи перечитає всього, що є в бібліотеці, чи вже держися гаманець - скупить, що знайде в книгарнях. Здоров`я і натхнення автору. Сайту побажання, щоб ми могли цю насолоду ще й скачати, бо не у всіх сучасні гаджети, щоб можна слухати з комфортом. Дякую за працю, то велике діло озвучувати українське.
  4. Гість Людмила
    0
    Шановна Редакціє, не хочеться слухати далі.. дуже монотонне і байдуже читання.. Галина Шумська- хочеться почути у її читанні цей твір… допоможіть! Будемо дуже вдячні Вам!
  5. Олексанр
    0
    Ц ьому читцеві хіба що Маяковського читати.
  6. Гість Людмила
    0
    Невже не можна було твір перечитати попередньо? Це не читання, а якісь тортури
    1. ...
      0
      згоден, на останніх розділах склалося таке враження ніби автор опьянів...
  7. Гість Галина
    0
    Гарна книга, приємний голос та інтонація начитки, одне "але" - наголоси. Навіть в елементарних, часто вживаних словах невірні.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com