Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Багаряний Іван - Огненне коло

Аудіокнига Огненне коло - автор Іван Багряний

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Іван Багряний (1906—1963) — письменник, творчий доробок якого дійшов до співвітчизників лише через багато років після його смерті. Репресований у 1932 році, засланий на Далекий Схід, він пережив втечу, знову арешт, еміграцію в Німеччину. Важливим явищем в українській літературі є його повість «Огненне коло», дія відбувається у роки Другої світової війни. Головні герої цogo твору — прості українці, які намагаються боротися проти світу насильства, представленого двома тоталітарними системами – радянською та нацистською. У 1992 році письменникові посмертно було присуджено Національну премію ім. Т. Г. Шевченка.
Також на сайті Ви можете послухати цю аудіокнигу у виконанні Валерія Клименка.
Багаряний Іван - Огненне коло
Рейтинг: 4.5 (25 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Огненне коло онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
1 відгук:
Написати
  1. petrel
    11
    Дуже важлива книга. На жаль, не мав часу повністю прочитати її в школі (і це ще в часи до Євромайдану; включення цього твору до шкільної програми ще тоді - це вагомий крок уперед).
    Але зараз твір набуває особливої актуальності. І, сподіваюся, матиме сприйняття значно ширшого кола української громадськості.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com