Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Багряний Іван - Сад Гетсиманський

Аудіокнига Сад Гетсиманський - автор Іван Багряний

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Один із перших творів, в якому вражаюче правдиво зображено всю страшну сутність радянського режиму у роки масових репресій. За кожною сторінкою роману — біль і страждання, відчай і надії тих, кого зім’яла безжальна сталінська машина смерті. Багряний описав те, що сам пережив і про що не можна було мовчати. Головного героя роману він багато в чому наділив своєю долею і своєю вдачею — несхитністю духу й вірою в непереможність добра. Його Андрій Чумак пройшов усі пекельні кола і вистояв, не зламався. І це робить його гідним високого звання людини.
Багряний Іван - Сад Гетсиманський
Рейтинг: 4.5 (156 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Сад Гетсиманський онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
30 відгуків:
Написати
  1. Юрій
    0
    Неймовірна книга! Спасибі! Цю книгу у вуха кожному, хто хоче совєтів!
  2. Наталія
    0
    Ця книга варта уваги!!!
  3. Andrii
    0
    То в навчальних закладах потрібно викладати дітям. Щоб знали і не забували і нащадкам розповідали що то таке °радянська машина смерті". 
    1. MadameKarkade
      6
      В школі? Чи лежала вам душа (читати "підлітковий, гормонально збудорожений розум) до чогось подібного? Складного, неочевидного, з, практично, потоком свідомості? Ні-ні. Треба буде спрощувати. Втрачаючи сенси. На мою думку лишень.
      1. Дарія
        2
        Дуже ціково було (і читати і обговорювати в класі), а майже через 5 років дуже цікаво перечитувати. Не думайте, що всі підлітки тупі і їм все треба спрощувати до рожевих поні і квіточок, щоб ненароком чогось складного і не радісного не побачили
  4. Максим
    0
    Книжка однозначно варта уваги! Особисто мене вона вразила до глибини душі. В який чудовий час, в порівнянні, ми живемо. І не цінуємо те що маємо правову державу, нехай не досконалу, але в цьому напрямку треба працювати всім нам, Українцям. 
    1. Гість Наталія
      0
      За місяць до війни 💔
  5. Гість Ksenia
    0
    Чудова книга! Актуальна, особливо зараз - в час війни. Головне завдання людини - зберегти свою людськість, гідність і честь за будь-яких умов. Ворог безсилий над моральними, духовними цінностями людини. Перемоги всім нам!
    Щира подяка за озвучення книги!!!
  6. Анатоль
    0
    Скажіть, а чи можливо скачати цю книгу, щоб слухати офлайн?
    1. Nadiya
      Головний редактор 15
      Доброго вечора )
      На нашому сайті книги можна слухати лише онлайн.
  7. Гість Анатолій
    0
    Читав раз - просто біль... Просто тяжко.... Читав вдруге - виривало душу! Втретє хочу послухати. Як перед прірвою або перед ямкою, все залежить від того хто озвучить. Пірнаю!
  8. Гість Вікторія
    0
    Неймовірний голос озвучки і дуже сильна книга!
  9. Гість Тарас
    0
    Андрій Чумак, пролетарій, тобто суспільство у нього ділиться на класи. Йому дивно, як так, що його б»ють по морді, а він же пролетарій. Він підтримуючи совєтів (як і всі його брати) щиро дивується як так могло статися. Типу його обдурили. Але так завжди буває з тими , хто цурається християнства. Відкидає віру в Бога. Тоді на його ,Бога місце приходить сатана. І Андрій Чумак сам його покликав. Добре, що батьки залишились у вірі. Добре, що заставляли молитися в дитинстві. Інакше він би не вистояв.
  10. Гість Олександр
    0
    Хто знає, чи є ця книга в іншій озвучці? Через надмірні паузи після кожного,або кожного другого слова, важко зосередитися на тексті в цілому. Тай постороння незрозуміла начитака на задньому фоні дуже дратує.
    1. MadameKarkade
      6
      Вітаю. Бубоніння на тлі - скоріш за все, хиби в обладнанні. Тут вже нічого не вдіяти. А от паузи, також неприємно, роблю швидкість більше, 1:1.
      1. Гість Олександр
        0
        Вітаю. Також ставлю більшу швидкість,та паузи нажаль нікуди не дінуться. Я приступив до цієї книги після роману " Тигролови" на цьому ж сайті, і в порівнянні з тією озвучкою, цю роботу важко сприймати, неможливо повністю поринути у той світ.
        1. MadameKarkade
          6
          І я тут після Тигроловів). Так, Тигролови прочитанні краще, це факт. Та й жанр інший. "Сад" слухаю цілковито через дисциплінованість))). Хочу осилити цей твір, бо вважається вершиною творчості Багряного. Сам твір важкий так і читання не резонує. Але я вдячна й за таку озвучку! Бо аналогово) читати змоги немає.
    2. Наталія
      0
      На ютубі є чудова версія аудіокниги. Неперевершено читає Микола Козій.
      1. Гість Людмила
        0
        Дякую! Переходжу туди.
    3. Andriy23
      1
      Поставте швидкість на 1.2
  11. Лілія
    0
    Книга сильна, озвучка гарна, прониклива, до самого серця. Спочатку видалось, що надто повільно читає, але акценти сильно розставлено, в кінці плакала, душа боліла. Іван Багряний, як же ж він сильно написав!!! Якого героя незламного змалював. 
  12. Гість Юлія
    0
    Здавалось, вже нічому не дивуюсь, але не можу змиритись з тим, як окрема недолюдина або недолюди тримали в страху 200 млн людей (108 доріжка про бітіє), а наразі ще більше. Це просто не вкладається в голові. Болісний та чесний твір Багряного. Дякую читцю. Я майже все слухаю на швидкості 1.5, і добре.
  13. MadameKarkade
    6
    Можна б було вигукнути, що вбивця - священик! Але це не англійський детектив. Це просто декілька років тортур. Або 69?
  14. Гість Тетяна
    0
    Яка книга !!!!дослухала ,сиджу і плачу 😭 Боже неймовірна історія ! Усім раджу прослухати і навіки забути про ставок та рашистів !тварюки ,які покидькі !!!!!!!!!!!!! У мене бракує слів щоб висловити обурення від цієї жорстокості !!!! 🤬🤬🤬 Боже Бережи Україну !❤️🥰 в нас неймовірні ЛЮДИ !!!!А в раші людишки
    1. Гість Тетяна
      0
      Помилилася ,про савок забути навіки
  15. Олександр Глі
    0
    Дякую автору і команді озвучки. Книга, яка не залишає байдужим. Вчергове розумієш скільки довелося і доводиться проходити моєму народові. Бажаю всім катам, причетним до насильства, горіти в пеклі. Слава Україні
  16. Гість Володимир
    0
    Як скачати?
  17. Гість Ольга
    0
    Надзвичайна книга,важка для сприйняття, заставляє задуматися про нашу ідентичність,чудове озвучення,приємний тембр.Дякую!
  18. Гість Аліна
    0
    Дуже дякую за на читання цієї неймовірно важкої і прекрасної книги!
    Просто жалюгідний жах, страшно повірити що таке було, кошмарний ссср!
  19. Гість Аліна
    0
    Дякую за Вашу працю ❤️
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com