Аудіокнига Сад Гетсиманський - автор Іван Багряний

Слухайте онлайн
Багряний Іван - Сад Гетсиманський
Рейтинг:
(170 голосів)
4.5
Рецензія    33   396 810
Один із перших творів, в якому вражаюче правдиво зображено всю страшну сутність радянського режиму у роки масових репресій. За кожною сторінкою роману — біль і страждання, відчай і надії тих, кого зім’яла безжальна сталінська машина смерті. Багряний описав те, що сам пережив і про що не можна було мовчати. Головного героя роману він багато в чому наділив своєю долею і своєю вдачею — несхитністю духу й вірою в непереможність добра. Його Андрій Чумак пройшов усі пекельні кола і вистояв, не зламався. І це робить його гідним високого звання людини.

redvid esle

Слухати аудіокнигу Сад Гетсиманський онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
33 відгуки:
  1. Юрій
    Неймовірна книга! Спасибі! Цю книгу у вуха кожному, хто хоче совєтів!
  2. Наталія
    Ця книга варта уваги!!!
  3. Andrii
    То в навчальних закладах потрібно викладати дітям. Щоб знали і не забували і нащадкам розповідали що то таке °радянська машина смерті". 
    1. MadameKarkade
      В школі? Чи лежала вам душа (читати "підлітковий, гормонально збудорожений розум) до чогось подібного? Складного, неочевидного, з, практично, потоком свідомості? Ні-ні. Треба буде спрощувати. Втрачаючи сенси. На мою думку лишень.
      1. Дарія
        Дуже ціково було (і читати і обговорювати в класі), а майже через 5 років дуже цікаво перечитувати. Не думайте, що всі підлітки тупі і їм все треба спрощувати до рожевих поні і квіточок, щоб ненароком чогось складного і не радісного не побачили
  4. Максим
    Книжка однозначно варта уваги! Особисто мене вона вразила до глибини душі. В який чудовий час, в порівнянні, ми живемо. І не цінуємо те що маємо правову державу, нехай не досконалу, але в цьому напрямку треба працювати всім нам, Українцям. 
    1. Гість Наталія
      За місяць до війни 💔
  5. Гість Ksenia
    Чудова книга! Актуальна, особливо зараз - в час війни. Головне завдання людини - зберегти свою людськість, гідність і честь за будь-яких умов. Ворог безсилий над моральними, духовними цінностями людини. Перемоги всім нам!
    Щира подяка за озвучення книги!!!
  6. Анатоль
    Скажіть, а чи можливо скачати цю книгу, щоб слухати офлайн?
    1. Nadiya
      Головний редактор
      Доброго вечора )
      На нашому сайті книги можна слухати лише онлайн.
  7. Гість Анатолій
    Читав раз - просто біль... Просто тяжко.... Читав вдруге - виривало душу! Втретє хочу послухати. Як перед прірвою або перед ямкою, все залежить від того хто озвучить. Пірнаю!
  8. Гість Вікторія
    Неймовірний голос озвучки і дуже сильна книга!
  9. Гість Тарас
    Андрій Чумак, пролетарій, тобто суспільство у нього ділиться на класи. Йому дивно, як так, що його б»ють по морді, а він же пролетарій. Він підтримуючи совєтів (як і всі його брати) щиро дивується як так могло статися. Типу його обдурили. Але так завжди буває з тими , хто цурається християнства. Відкидає віру в Бога. Тоді на його ,Бога місце приходить сатана. І Андрій Чумак сам його покликав. Добре, що батьки залишились у вірі. Добре, що заставляли молитися в дитинстві. Інакше він би не вистояв.
  10. Гість Олександр
    Хто знає, чи є ця книга в іншій озвучці? Через надмірні паузи після кожного,або кожного другого слова, важко зосередитися на тексті в цілому. Тай постороння незрозуміла начитака на задньому фоні дуже дратує.
    1. MadameKarkade
      Вітаю. Бубоніння на тлі - скоріш за все, хиби в обладнанні. Тут вже нічого не вдіяти. А от паузи, також неприємно, роблю швидкість більше, 1:1.
      1. Гість Олександр
        Вітаю. Також ставлю більшу швидкість,та паузи нажаль нікуди не дінуться. Я приступив до цієї книги після роману " Тигролови" на цьому ж сайті, і в порівнянні з тією озвучкою, цю роботу важко сприймати, неможливо повністю поринути у той світ.
        1. MadameKarkade
          І я тут після Тигроловів). Так, Тигролови прочитанні краще, це факт. Та й жанр інший. "Сад" слухаю цілковито через дисциплінованість))). Хочу осилити цей твір, бо вважається вершиною творчості Багряного. Сам твір важкий так і читання не резонує. Але я вдячна й за таку озвучку! Бо аналогово) читати змоги немає.
    2. Наталія
      На ютубі є чудова версія аудіокниги. Неперевершено читає Микола Козій.
      1. Гість Людмила
        Дякую! Переходжу туди.
    3. Andriy23
      Поставте швидкість на 1.2
  11. Лілія
    Книга сильна, озвучка гарна, прониклива, до самого серця. Спочатку видалось, що надто повільно читає, але акценти сильно розставлено, в кінці плакала, душа боліла. Іван Багряний, як же ж він сильно написав!!! Якого героя незламного змалював. 
  12. Гість Юлія
    Здавалось, вже нічому не дивуюсь, але не можу змиритись з тим, як окрема недолюдина або недолюди тримали в страху 200 млн людей (108 доріжка про бітіє), а наразі ще більше. Це просто не вкладається в голові. Болісний та чесний твір Багряного. Дякую читцю. Я майже все слухаю на швидкості 1.5, і добре.
  13. MadameKarkade
    Можна б було вигукнути, що вбивця - священик! Але це не англійський детектив. Це просто декілька років тортур. Або 69?
  14. Гість Тетяна
    Яка книга !!!!дослухала ,сиджу і плачу 😭 Боже неймовірна історія ! Усім раджу прослухати і навіки забути про ставок та рашистів !тварюки ,які покидькі !!!!!!!!!!!!! У мене бракує слів щоб висловити обурення від цієї жорстокості !!!! 🤬🤬🤬 Боже Бережи Україну !❤️🥰 в нас неймовірні ЛЮДИ !!!!А в раші людишки
    1. Гість Тетяна
      Помилилася ,про савок забути навіки
  15. Олександр Глі
    Дякую автору і команді озвучки. Книга, яка не залишає байдужим. Вчергове розумієш скільки довелося і доводиться проходити моєму народові. Бажаю всім катам, причетним до насильства, горіти в пеклі. Слава Україні
  16. Гість Володимир
    Як скачати?
  17. Гість Ольга
    Надзвичайна книга,важка для сприйняття, заставляє задуматися про нашу ідентичність,чудове озвучення,приємний тембр.Дякую!
  18. Гість Аліна
    Дуже дякую за на читання цієї неймовірно важкої і прекрасної книги!
    Просто жалюгідний жах, страшно повірити що таке було, кошмарний ссср!
  19. Гість Аліна
    Дякую за Вашу працю ❤️
  20. Гість Оксана
    Боже! Який жах! Ніколи так розгорнуто я не чула й не бачила, що за зло-совєти... сором, який сором... люди досі кричать, що за совєтів краще було, хай їм грець! Ненависть! Просто ненависть...
  21. Гість Тетяна
    Книгу можна розбирати на цитати! Я вражена!!! Дуже дякую Вам за Вашу працю!
  22. Tetyana18
    Тяжко.Дуже тяжко поринати в світ нелюдського болю.Здається часом,що людина не може стільки витерпіти,перести стільки знущань. Зараз,коли рашисьи знущаються так само з наших воїнів,здається, що час зупинився.І зараз не 2024 рік, а все тіж 30 роки минулого століття. Слава Україні! Героям Слава!
4read.ORG » Українська література » Багряний Іван - Сад Гетсиманський