Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » В'ятрович Володимир - Історія з грифом «Секретно»

Аудіокнига Історія з грифом «Секретно» - автор Володимир В'ятрович

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Чому зраджували і чи зраджували? Чому ставали героями і чи справді ставали ними? Радянський Союз розпався чи був зруйнований? Відповіді на ці запитання десятиліттями ховали під грифами «Секретно».

Сьогодні історик Володимир В’ятрович, який на посаді директора архіву Служби безпеки України провів розсекречення раніше таємних архівів радянської спецслужби від ЧК до КГБ, розповідає про минуле України 1918—1991 років.

Книга написана у формі нарисів про різні аспекти роботи таємних органів і табірної системи СРСР — ГУЛАГу, про боротьбу українського визвольного руху на сході і заході країни, про унікальні долі священиків, котрі кинули виклик системі. Історик оприлюднює раніше не доступні справи, заведені «органами» на митців розстріляного відродження та дисидентів; розкриває причини Чорнобильської катастрофи і розповідає про останні відчайдушні спроби чекістів врятувати Союз.

Читач ознайомиться з методами глобальних інформаційних воєн ХХ століття з участю спецслужб провідних держав, побачить механізми депортацій та нутрощі в’язничної системи, знайде внутрішні причини розпаду «тюрми народів». І, можливо, зможе для себе відповісти на запитання, поставлені вище…
В'ятрович Володимир - Історія з грифом «Секретно»
Рейтинг: 4.6 (61 голос)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Історія з грифом «Секретно» онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
7 відгуків:
Написати
  1. Степан
    0
    Дуже вдячний за змогу прослухати книгу. Е можливicть дискотувати з "советизованими" елементами.
    1. Сагайдак Тарас
      8
      Я більш радикальний в цьому плані . "Іди до бісової матері московська ти воша"- і не витрачаю часу.
  2. Гість Артем
    0
    Дякую вам, за тотальну роботу на благо моєї держави,ви квіт нації її скарб, Слава Україні !!!
  3. Астрея Багряна
    0
    Пану Володимиру величеза подяка за неймовірну, цікаву книгу! От якби подібні книги хоч частково вивчали в школах! Всі описані події та маніпуляції навколо них розібрані дуже докладно, з посиланнями на існуючі документи, але при цьому зовсім не нудно. Таких фахових робіт українці, після багаторічного засилля спотвореної інформації про власну історію, потребують дуже багато. Рекомендую до прослуховування (а краще прочитання) кожному, хто хоч трохи цікавиться саме історією, а не псевдоісторичними фейками. Озвучка гарна, дякую за роботу!
  4. Гість Igor
    0
    Дякую автору книги, дійсно цікаво і пізнавально. Не можу стверджувати, але мабуть ми всі повинні подякувати пану Володимиру В'ятрович за те, що світ хоч частково дізнався правду про комуністичний режим, про боротьбу Українського народу і на сьогодні світ завдяки цим відкриттям допомагає нам вже в новій війні проти рашистів. 
  5. Рита
    0
    Дякую автору книги за можливість знати правду і гарну озвучку книги бо зір не дозволяє багато читати
  6. Sergo
    0
    Це супер! Чекісти наших часів створили війну сьогодення! Шкода що Чорновіл не став Президентом!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com