Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Мирослав Дочинець - Вічник. Сповідь на перевалі духу

Аудіокнига Вічник. Сповідь на перевалі духу - автор Мирослав Дочинець

Слухайте онлайн!
Рецензія:
"Мирослав Дочинець замолоду познайомився з дивовижним чоловіком. Його спогади майбутній письменник ретельно занотовував. Життєпис закарпатського мудреця і унікального цілителя Андрія Ворона і став основою для книги "Вічник". Це – сповідь великої душі, документ мудрого серця. Це не просто опис виняткової долі незвичайної людини. Це – подарунок доля для того, хто запитує себе: "Хто я, звідки я, для чого я? І куди я йду?" Це письмо допоможе віднайти себе і укріпить у великому Переході з нічого у щось."
Мирослав Дочинець - Вічник. Сповідь на перевалі духу
Рейтинг: 4.5 (239 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Вічник. Сповідь на перевалі духу онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
22 відгуки:
Написати
  1. Раїса
    0
    Була на зустрічі з письменникои років два тому. Чула про цей твір, але книгу купити не змогла. Натрапила на аудіокнигу.З величезним задоволенням прослухала. Чудове читання. Використаний місцевий діалект, мудрі повчання й вислови додають ще більшої значимості твору. Порекомендувала всім своїм друзям, рідним перечитати книгу. Дякую п. Мирославу за зібраний матеріа лпро життя й виживання в тяжких умовах Вічника.
  2. Ігор Аркушенко
    0
    Дякую автору,я вражений .На одному подиху прослухав.
  3. Олеся
    0
    Великі, щирі почуття викликала у мене книга. Слухаючи її, переосмислюєш своє буття і свою роль на цьому світі, як людини. Дякую автору за чудесний, зрозумілий словопис. А ще щира подяка Борису Лободі за чудове читання книги. В якийсь час здавалося, що це сам дід Андрій говорить з тобою. Звуково- музичне оформлення від Володимира Муляра прекрасно підібране і переносить слухача то в лісову хущу, наповнену пташиними голосами, то до потічка, що переливати несе свою  сріблясту воду поміж горами. 
    За словами діда, кожна людина є майстром своєї справи. Всі ви, дорогі мої, хто приклав зусилля до написання, оформлення і читання цієї книги є великими митцями. Низький вам уклін!

  4. Людина
    0
    Вразило...Дякую п. Борисові
  5. Микола
    0
    Слухаю вдруге. Це про щось говорить! Дякую автору за прекрасний твір. 
  6. Елена.05.06.2021
    0
    Читала книгу года 6 или 7 назад на русском языке,очень понравилось. А вот года 2 стала вспоминать  текст и вырешила прочитать еще раз. Нашла аудио запись книги  украинскою мовою, слушаю с трепетом, как будто разом с персонажем проживаю всю жизнь. Огромное спасибо, новые восприятия текста, муз.оформление, все дополняет  будоражит чувства. Кто не читал или читал, советую прослушать аудио запись.
  7. Гість Ольга
    0
    Колись читала російською, сподобалось. Читаючи такі книги, підноситься дух, вже не виникає питання для чого людина живе, душі стає легше мандрувати перипетіями цього світу. Глибина, тепло, світло від цієї книги.
    Вельми дякую з повагою
  8. Марія Богайчук
    0
    Закінчила слухати цей неймовірний твір Мирослава Дочинця не відриваючись. 
    Прочитання Борисом Лободою було таким глибоким і трепетним, наче оповідь йшла від самого героя. Музичний супровід теж бездоганний.
    Щиро дякую всім, хто долучився до запису "Вічника".

  9. Олекса
    0
    Дякую авторові за чудові твори, які повчають мудрості, правильному відношенню до людей, природи та життя, допомагають знайти своє місце під сонцем, сенс свого існування. І дякую доктору п. Бориса за глибоке освоєння матеріалів книги та бездоганне озвучення думок автора.
  10. Олена Nyvka
    0
    Обирала аудіокнижку за озвучуванням. А тут бачу - Борис Лобода. У нього можна слухати ВСЕ. Він і телефонний довідник прочитає так, що той стане бестселером. А "Вічник" - це вам не телефонний довідник, хоча така книжка має бути в кожнім домі. І читати її варто повільно, смакуючи, роблячи закладки й виписки...
    Дякую усім причетним за можливість насолодитися спільною працею двох Майстрів - Автора і Виконавця. 
    Однозначно - слухати! Ще й не раз. 
  11. Юлія
    0
    Неймовірна, змістовна книга. Дякую автору! Читання найкраще. Однозначно слухати, читати! Навіть, не хочу уявляти, як звучить російською текст. Українською так плинно, приємно, духовно, наче суть життя проказано. А добірка слів зачаровує...
  12. Oksana Ozhyrko
    1
    Справжній літературний шедевр! Обов'язково вернусь до цієї книги вдруге!
  13. Гість Наталія
    0
    Читала раніше цю книгу, а і закінчила слухать. Дякую за чудове читання.
  14. Гість Дмитро
    0
    Чудова книга... Дякую пане Борисе
  15. Серж Клачук
    92
    Пан Мирослав Дочинець, улюблений сучасний український письменник!
  16. Гість Тетяна
    0
    Дякую всім хто взяли участь в озвученні книги "Вічник". Слухаючи книгу, маю змогу насолоджуватися: голосом Бориса Лободи, чути рідну мову, навчатися і розвиватися. Дякую автору за його книги, вони впливають на сприйняття навколишнього світу.
  17. Євгенія
    0
    Дуже сумую, що раніше не цікавилась українською літературою. Зараз це надолужую і відкриваю для себе цілий світ. Проблема в тому, що таких багато, тому і було "какая разница", тому і прийшли таких визволяти через що так зараз страждаємо. Книга захоплива і повчальна, Недавно прослухала Світована і написала, що захочу ще повернутись до неї. Цього ж заслуговує і цей твір. Чудова озвучка Бориса Лободи. Всім причетним до цього дійства велика подяка
  18. Ганна
    0
    Дякую за насолоду поєднання себе з тим життям,котре вдерлося в мій світ через слухання....Ота глибина вічності,передана словами митця ,затягнула мене до своїх глибин....Господи, який Ти щедрий в мудрості Своїй,що народжуєш таких талановитих ЛЮДЕЙ.І як же мені повезло,зустріти НЕ ОДНОГО на моєму життєвому шляху .ДЯКУЮ УСІМ,від глибини серця та душі .За мудрість і простоту,за тепле слово,за щирий голос,за казкову мелодію,за кожну букву та кожен звук.Глибина.Насолода.Життя.
  19. Гість Дмитро
    0
    Дякую, вже прослухав не раз, а все одно цікаво.
  20. Гість Людмила
    0
    Книга викликає безліч почуттів: і любов до рідного краю, рідної мови, до України;ненависть і злобу до її ворогів. Повагу до автора та його героя.
    Велика подяка до диктора, який змушує проживати те, що читає.
    Рекомендуватиму знайомим цю мудру книгу .
  21. Гість Наталя
    0
    Неймовірна насолода від твору і від його прочитання! Дякую!
  22. Гість Олена
    0
    Жива вода для душі -- книга Мирослава Дочинця "Вічник"
    Натхнення Вам невичерпного!Творіть і радуйте наші сеця.
    Прекрасне читання актора.Дякую!!!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com