Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Пчілка Олена - Збентежена вечеря

Аудіокнига Збентежена вечеря - автор Олена Пчілка

Слухайте онлайн!
Рецензія:
“Збентежена вечеря” – соціально-психологічне оповідання з новелістичним пуантом. Його героїня, 18-річна поміщицька донька Ксенія Костецька, збившись при заметілі з дороги, замість потрапити в місто на різдвяний вечір, змушена ночувати в убогій селянській хаті. Панночку приймають люб’язно, та її прикро дивує несмачна вечеря, телятко під печею, маленька хвора дитина, батька якої забрали до війська. Від’їжджаючи із села, дівчина залишає десять карбованців, що їх мала заплатити за браслет – аби сім’ї не довелося продавати корову й тим прирікати дитя на тривалу хворобу. Хоч твір написано в реалістичному стилі, все ж у підтексті прочитується оте диво, яке неодмінно стається на Різдво.
Пчілка Олена - Збентежена вечеря
Рейтинг: 4.5 (17 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Збентежена вечеря онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Марина
    0
    Рецензія зовсім на інший твір
  2. Гість Оксана
    0
    Збентежена вечеря” – дитяче психологічне оповідання різдвяного циклу. Твір просякнутий авторською симпатією до малого Омелька, який несе хрещеній матері, молодій поміщиці, вбогу селянську різдвяну вечерю.(взято з іншого сайту)

    Доповню. Для мене всі твори Олени Пчілки близькі по духу, кожен неповторний і привертає увагу. Але цей особливо зараз у стані війни сприймається особливо гостро, коли ти робиш вибір і дієш. Маленькому Омельку це вдалося, він показав свою позицію у свій дитячий спосіб. Але це викликає повагу дорослої людини. Любіть Україну і все буде добре!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com