Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Гоголь Микола - Тарас Бульба

Аудіокнига Тарас Бульба - автор Микола Гоголь

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Сюжет повісті оповідає про Україну першої половини 17 століття, де українські запорозькі козаки воюють супроти поляків на боці Московії. Головний герой — козацький полковник Тарас Бульба, до якого приїжджають сини після випуску з Київської академії.

Один - розбишака, який завжди верховодив у сутичках і рідко коли цікавився навчанням. А інший - тихий, загадковий, але має тягу як до навчання, так і до жінок. Батькові здалося, що навчання зробило з синів не чоловіків, а хлопчаків, які завжди ховаються за маминою спідницею. Тому, щоб виправити ситуацію, батько з синами вірішує відправитись на Запорізьку Січ. Та чи виправдає надії батька його подвійна, найбільша гордість - його два сини-орли? Чи не обернеться звичайна на той час поїздка синів з батьком на Січ трагедією для цілої країни?

У книзі порушено проблеми дітей та батьків, патріотизму, любові до Батьківщини. Ця історія однозначно була, є і буде актуальною.
Також на сайті ви можете послухати повну версію книги у виконанні Петра Панчука.
Гоголь Микола - Тарас Бульба
Рейтинг: 4.5 (50 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Тарас Бульба онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Карина
    0
    РЕКОМЕНДУЮ !!!!
  2. Гість Вікторія
    0
    Добрий день. Хочу скачати цю книгу на флешку ( старенька мама не може в селі слухати онлайн). Підкажіть , будь ласка, як це зробити, не бачу відповідної позначки - "скачати".
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com