Аудіокнига Маруся - автор Василь Шкляр

Слухайте онлайн
Шкляр Василь - Маруся
Рейтинг:
(131 голос)
4.5
Рецензія    10   73 713
У книзі описано бойовий шлях дівчини Марусі, яка стала отаманом після загибелі трьох її братів. У романі тісно переплітається шлях героїчно-трагічної долі Української Галицької армії, яка наприкінці літа 1919 року визволила Київ від московсько-більшовицьких окупантів, проте волею злого фатуму опинилася на межі цілковитої загибелі.

Підтримай автора, придбавши книгу:
https://book-ye.com.ua/authors/vasil-shklyar/

redvid esle

Слухати аудіокнигу Маруся онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
10 відгуків:
  1. Олена
    Під враженням... Щойно дослухала роман. Дякую авторові за знайомство з маловідомим періодом історії України, героїчним постатями та подвигами УГА. Дякую пані Світлані за гарне прочитання! Рекомендую. 
  2. Оксана
    Прослухала роман. Цілком погоджуюся з Оленою. Дуже потрібна книга для молоді. Вчить патріотизму, навіює на глибокі роздуми. Як важко далась українцям свобода! Слава Україні!

  3. Яцків І.
    Герої не вмирають!
  4. Василь Орєхов
    Низький уклін автору !!! Слухав Ваш твір зі сльозами на очах, з болем в серці за нашу гірку долю. Окрема вдячність за рідну мову (я з Львівщини), за Ваш стиль письма. Дякую.
  5. Гість Анастасія
    Слава нації! Смерть ворогам! Гордість бере, що я українка! Слухаючи цей твір - наче цю ж війну ми знову переживаємо зараз... І в цей раз переможемо цих кацапів раз і назавжди!
  6. Гість Ірина
    Титанічна праця пана  Василя дослідження історичних подій. Красива мова та прекрасна передача власних почуттів автора. Розкішне прочитання. Сумно, що рухаємося колом і маємо ту саму біду, що і 100 років тому.
  7. Гість Альона
    Книги цього автора хочеться читати завжди цікаві своїм сюжетом ,пізнавальні та мають частину історії а головне автор пише українською мовою читаються книги цього автора легко обожнюю 
  8. Катинський Орест
    Дякую щиро за можливість здобути ще знання з історії справжньої України -- незламність знову мусимо доказати перемогою у цій новій війні проти москалів...
  9. Лариса Клочко
    Цікава книга
  10. Ельвінарій
    Це прекрасний твір, який показує як важко наші предки здобували свободу
4read.ORG » Українська література » Шкляр Василь - Маруся