Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Шкляр Василь - Кров кажана

Аудіокнига Кров кажана - автор Василь Шкляр

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Епатажний роман Василя Шкляра, що зачаровує своє відвертістю з першої сторінки. Написаний легко, вишукано, проте без зайвого пафосу. Еротична, іронічна, філософська історія головної героїні Анастасії розгортається в таємничій атмосфері: її чоловік Нестор став боржником кримінального групування, що спровокувало цілу низку трагічних подій…
Шкляр Василь - Кров кажана
Рейтинг: 4.5 (76 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Кров кажана онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
9 відгуків:
Написати
  1. Любов
    0
    Величезна огида! Ким треба бути, щоб написати сцену в церкві? "Чорний ворон"і ця мерзота-деградація чи сатанизм? ФУ!
  2. Mr.Biba
    0
    Круто, на одному подиху.....
  3. Гість Тимофій
    0
    Це зовсім не личить автору, я думав він серйозний, а так ніби Капранови.


  4. Гість Оксана
    0
    Не сподобалося, вульгарно, нудно.А сцена на Лисій горі один в один перегукується з "Майстром іМаргаритою".Неприємно здивована.Після"Чорного Ворона" і "Марусі" примітивщина.
  5. Віталій Миколайович.
    0
    Дуже дякую пане Ваисилій. Ви дійсно дуже талановитий письменник. Ваші книги дуже різні це і історичні повісті , і житевий опис звичайних людей , і ця містично-детективна історія. А головне що всі вони патріотичні!!!!  Чекаю нових творів.
  6. Гість Josephine Jackson
    0
    Не епатажний роман , а якась порн*ха . Мені таке подобається
  7. Bohdana
    0
    Слухаю вже вдруге цю книгу.
    Колись давно, коли прослуховувала цю книгу спершу думала, що за сон рябої кобили. Аде кінцівка втішила, показує, що магічне мислення може мати свої наслідки.
  8. Романенко Вікторія Юріївна
    Хвойда-німфоманка шукає пригод,бо дурна ,як грецька смоковниця-нічого нового,описано "любовні сцени"-бридко,іноді аж до нудоти,особливо біологічні рідини!!!І весь оцей гармидер має ознаки детективу...Дуже дешево і примітивно....

    Що ж до читання,то багато слів з наголосом не в тому місці ,а найбільше нервує оце дебільне:єдностИ,рівностИ,а кровИ-це вже справжнє дно!!!Тут навіть словник обурився і намагається виправити!!!Навіщо ви псуєте мову,чого не говорите ПРАВИЛЬНО,ГРАМОТНО,а пишете і читаєте цю гидоту,для чого!???Описати місцевий дебілізм!???Та кому він потрібен!???Їдут,роблят,будут-звідки це лайно!???Більше вже нічого такого слухати не хочеться,фу!!Навіщо мені деградація!??Слухайте самі цю олігофренію!!!!На все добре!!!!
  9. Гість Валентин
    0
    Дякую авторові та колективу за чудовий запис. Читати не маю досить часу, а от слухати, коли маю не голосні заняття - то залюбки.
    Добра всім!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com