Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Кобилянська Ольга - Царiвна

Аудіокнига Царiвна - автор Ольга Кобилянська

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Головна героїня твору, Наталка Верковичівна, - людина, котра змогла запанувати над обставинами життя і віднайти своє щастя...

"Її великі очі смутку не плачуть, то плаче її душа. Сльози самотності обпікають зсередини і спалюють надію. Та Вона любить життя, впивається ним до останньої краплі. Лише чужа в цьому світі. Її не розуміють і не приймають."

Але Вона не зламається, збереже себе, виплекає свою душу, виростить свої почуття, створить свій гармонійний світ краси, любові та розуму, вийде за межі буденного щастя. Буде гіркий досвід, буде розчарування, але й буде Вона – нова, незалежна, впевнена, а головне – кохана. Бо Вона народилась, щоб бути царівною своєї долі.
Ще твiр Ольги Кобилянської:
"Людина (Повість з жіночого життя)"
Кобилянська Ольга - Царiвна
Рейтинг: 4.5 (26 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Царiвна онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
5 відгуків:
Написати
  1. Володимир.
    0
    Навіщо викладати твір в такій бридкій озвучці. Начитано добре, але якість апаратури гівно. Не низьких, не високих. Просто гівно. Витріть і не сраміться. І Козія повитирайте. 2021 рік, а у вас записи з репродуктора. Соромно.перегляньте і подумайте чи ви б самі слухали такі озвучки.


  2. Гість Тетяна
    0
    Жахлива озвучка 
  3. Proud Mary
    0
    який жах з озвучкою! виправляйте!
  4. Гість Лариса
    0
    Дякую. Запис не дуже якісний, але треба зважати, що це 1998 рік. Зате читання дуже добре. Бо те, що зараз на Ютубі, слухати не змогла...
  5. Гість Оксана
    0
    Усе нормально і голос хороший, слухаю із задоволенням, так ніби голос самої авторки твору, коли любиш українську літературу, нашу Україну то все добре. Дякую. (Херсон)

    Слухаю із задоволенням, так ніби саму авторку твору.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com