Аудіокнига Три смерті фрекен Зоряни - автор Юрій Чернявський

Слухайте онлайн
Юрій Чернявський - Три смерті фрекен Зоряни
Рейтинг:
(50 голосів)
4.5
Рецензія    4   72 286
Це книга про двобій розвідок - більшовицької, гітлерівської та оунівської; про терор державний, спланований, систематичний - і вимушений; про національно-визвольний рух і тоталітарний режим… Це художня версія подій, що відбувалися в Українв 1930-60 рр. У романі читач зустрінеться з багатьма історичними особами.

redvid esle

Слухати аудіокнигу Три смерті фрекен Зоряни онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
4 відгуки:
  1. Лючіо Ріманець
    Що це за юрій чернявський, що за брєд воно понаписало
  2. Гість Валентина
    Прослухала, враження неоднозначні. Зачарував, як завжди, голос Галини Шумської. Це найголовніше. Стосовно сюжету, найбільше сподобалися цитати великих, так би мовити, вплетені в текст твору. Зрозуміло, що це художня версія подій, але як на мене, аж занадто художня. Хоча хто я така, щоб судити автора, його бачення має місце бути))) Але це не та книга, яку мені б захотілося прослухати вдруге. Пробачте, це мабуть прозвучить недолуго в контексті твору про мов би визвольний рух, але ця фрекен Зоряна нагадала мені епопею про Анжеліку, книги про яку читала в древній юності. Тобто акцент твору не на конкретних справах пані, а на її жіночних якостях, неперевершеній красоті, неймовірній привабливості для будь-якого чоловіка, який обов'язково втрачає голову від такої неперевершеної жінки навіть в уже й недуже молодому віці, доступністю для будь-кого мов би заради справи. Якась така асоціація - " Зоряна і нацист", "Зоряна і чекіст", "Зоряна і ..."))) І ще трохи біблії...
  3. Любов
    Я зачаровано голосом п.Галини.Озвучні нею книги, завжди приємно слухати.Щиро дякую. Аудіокнига стала для мене справжньою знахідкою, адже друкована книга стала предметом розкоші, що дуже прикро.
  4. kpripper
    Норм щоб слухати на фоні. Головне що москалі - мудаки.
4read.ORG » Українська література » Юрій Чернявський - Три смерті фрекен Зоряни