Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Юрій Чернявський - Три смерті фрекен Зоряни

Аудіокнига Три смерті фрекен Зоряни - автор Юрій Чернявський

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Це книга про двобій розвідок - більшовицької, гітлерівської та оунівської; про терор державний, спланований, систематичний - і вимушений; про національно-визвольний рух і тоталітарний режим… Це художня версія подій, що відбувалися в Українв 1930-60 рр. У романі читач зустрінеться з багатьма історичними особами.
Юрій Чернявський - Три смерті фрекен Зоряни
Рейтинг: 4.5 (44 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Три смерті фрекен Зоряни онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
4 відгуки:
Написати
  1. Лючіо Ріманець
    95
    Що це за юрій чернявський, що за брєд воно понаписало
  2. Гість Валентина
    0
    Прослухала, враження неоднозначні. Зачарував, як завжди, голос Галини Шумської. Це найголовніше. Стосовно сюжету, найбільше сподобалися цитати великих, так би мовити, вплетені в текст твору. Зрозуміло, що це художня версія подій, але як на мене, аж занадто художня. Хоча хто я така, щоб судити автора, його бачення має місце бути))) Але це не та книга, яку мені б захотілося прослухати вдруге. Пробачте, це мабуть прозвучить недолуго в контексті твору про мов би визвольний рух, але ця фрекен Зоряна нагадала мені епопею про Анжеліку, книги про яку читала в древній юності. Тобто акцент твору не на конкретних справах пані, а на її жіночних якостях, неперевершеній красоті, неймовірній привабливості для будь-якого чоловіка, який обов'язково втрачає голову від такої неперевершеної жінки навіть в уже й недуже молодому віці, доступністю для будь-кого мов би заради справи. Якась така асоціація - " Зоряна і нацист", "Зоряна і чекіст", "Зоряна і ..."))) І ще трохи біблії...
  3. Любов
    0
    Я зачаровано голосом п.Галини.Озвучні нею книги, завжди приємно слухати.Щиро дякую. Аудіокнига стала для мене справжньою знахідкою, адже друкована книга стала предметом розкоші, що дуже прикро.
  4. kpripper
    2
    Норм щоб слухати на фоні. Головне що москалі - мудаки.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com