Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Самбук Ростислав - Буря на озері

Аудіокнига Буря на озері - автор Ростислав Самбук

Слухайте онлайн!
Рецензія:
В Озерську під час риболовлі загинув місцевий ветеринар Андрій Завгородній. Основною версією райвідділу міліції був нещасний випадок, але син ветеринара виявив чернетка листа батька в управління держбезпеки: «У мене був дуже неприємна розмова, який, гадаю, повинен зацікавити компетентні органи. Під час війни ... »На цьому чернетка обривався. Напередодні до Завгороднього приїжджав з Канади його двоюрідний брат Роман Стецишин, чий батько був бандерівським курінним отаманом. Фактів більш ніж достатньо, щоб в розслідування втрутилися «компетентні органи», в Озерськ приїжджає капітан держбезпеки Шугалій.
Самбук Ростислав - Буря на озері
Рейтинг: 4.5 (70 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Буря на озері онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
5 відгуків:
Написати
  1. Гість Галина
    0
    Просовєцка писанина, а не детектив. Автор хоча б поцікавився історією.Бо такі нісенітниці писати. то самого себе ганьбити. Розчарував, а ще 5 зірок...

  2. petrel
    11
    Твір і справді дуже просякнутий ворожою ідеологією. У ньому плекаються міфи про «єдність трьох народів» та завжди поганих бандерівців / завжди хороших совєтів. Власне, не дивно, адже головний герой твору – кгбшник. Так, ця книга - частина історії нашої літератури, подобається це нам чи ні. От тільки проблема в тому, що міфи, які в ній пропагуються, нам все ще болять; вони ж продовжують надихати людей, що вітають російське вторгнення на Сході України. Ми ще не можемо абстрагуватися від них, бо вони сьогодні впливають на нашу реальність. Бо ми сьогодні з ними боремося.
  3. Земляк.
    0
    Дурдом веселка..,а не твір...
  4. Сер
    0
    Комуняка злодій! В нас час.
  5. Гість Ірина
    0
    Хотіла порадити сайт, але не буду. Поширення радянської пропаганди.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com