Прямий диван – класичне рішення актуальне в більшості випадків

Виробники меблів постійно збільшують кількість запропонованих конструкцій. Навіщо? Щоб у покупців була можливість придбати саме той меблевий модуль, який подобається ій візуально, вписується в інтер’єр по стилю та кольору, інтегрується в приміщення за габаритами та формою, відповідає вимогам в плані функціоналу та, безперечно, «адаптується» до фінансових параметрів.


Прямий диван – класичне рішення актуальне в більшості випадків

Придбати, наприклад, такий диван на сайті https://www.mebelok.com/, який і впишеться в кімнату і в бюджет не складно. І як показує партика, а точніше аналіз продажів, популярністю користується така класична варіація як прямий диван. Тому є кілька пояснень. В першу чергу це модель, яка може або адаптуватися і гармонійно влитися в уже існуючу інтер’єрну концепцію або навпаки стати родзинкою атмосфери. Все залежить від дизайну та кольору. Та головне, в такому виконанні (прямий диван) виробники можуть запропонувати і конструкцію для сидіння та короткочасного відпочинку на дві чи три персони, і навіть розкладне рішення, здатне виконувати роль ліжка. Консультанти інтернет гіпермаркету підкажуть, які саме моделі краще підбирати в залежності від приміщення, яке ви плануєте облаштувати, його стилістики і розмірних параметрів.


Переваги та недоліки

Прямий диван вписується як у вітальню так і дитячу. Інша справа, що він потребує більше вільного простору ніж кутова модель. Тобто використовувати прямий диван в надії оптимізувати простір не вийде. Але мануфактури пропонують різні варіації в плані габаритів. Це дозволяє підібрати модель, яка здатна вписатися в конкретне приміщення.


Невелика вітальня і диван використовується як місце для сидіння – пряма модель вдала покупка. Такий модуль стане окрасою приміщення, особливо якщо зробити ставку на його фасон та кольорову палітру.


Прямий диван також буде актуальним у дитячій кімнаті чи навіть робочому домашньому кабінеті. В першому випадку варто обрати модель, для оббивки якої використовується яскравий зносостійкий меблевий текстиль. В другому випадку ідеальне рішення – натуральна шкіра.


До речі, в якості оббивки використовуються різні матеріали:

  • Меблевий текстиль;
  • Натуральна шкіра;
  • Екошкіра.


Якщо говорити про тканини, то це і оксамит, який зачаровує своєю м’якістю, і мікрофібра. До речі, це сучасний матеріал, який відрізняється підвищеною зносостійкістю і легкістю догляду. Тому якщо у вас в квартирі крім маленьких дітей ще є домашні улюбленці, такий диван прямий з мікрофібри – вдале придбання. Ще питання догляду вирішить чохол на диван, але не всі користуються цим додатковим аксесуаром.


Отже прямий диван – це класне рішення для просторих приміщень. Хоча, все залежить від габаритів. Та якщо перед вами стоїть завдання придбати модуль, здатний оптимізувати простір, краще віддати перевагу кутовим моделям або навіть консультанти MebelOk рекомендують познайомитися з колекціями, де представлені модульні конструкції.

Залишити відгук
Написати відгук
Всього відгуків 0
4read.ORG » Блог » Прямий диван – класичне рішення актуальне в більшості випадків