Аудіокнига Не все так кепсько, як здається! Книга 1 - автор Ігор Глибович

Слухайте онлайн
Глибович Ігор - Не все так кепсько, як здається! Книга 1
1
Рейтинг:
(10 голосів)
4.9
Рецензія    5   1 581
У житті бувають різні трапунки, і їх потрібно долати з високо піднятою головою та не забувати про гумор з іронією, тоді стає простіше. А ще, якщо поряд є вірні друзі, які можуть не тільки підтримати тебе в тяжку хвилину, а й вчасно і вдало пожартувати, то стає не тільки легше долати всі негаразди, а ще й цікавіше та веселіше. Ця книга – подорож, подорож у невідоме, написана, я б сказав, у стилі "позитивного фентезі". І якщо людина, читаючи її, посміхнеться хоч декілька разів, на душі її стане тепліше і веселіше, то вважаю, що час на її написання було витрачено недаремно. Ніколи не здавайтесь і гарного всім настрою!

Ютуб канал диктора


redvid esle

Слухати аудіокнигу Не все так кепсько, як здається! Книга 1 онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
5 відгуків:
  1. Глибович Ігор
    Якщо перша книга зацікавить, то продовження, друга є на ютюб каналі, для якого вона по суті і озвучувалась. Тому прошу прийняти то уваги і дуже не сварити на якість, так як то був пробний варіант для друзів підручними на той час можливостями. Дякую за увагу і мирного всім неба над головою!
  2. Natatyma
    Пане Ігоре, дяка за Вашу роботу. Книжка покращує настрій, історія легка й дозволяє відпочити від реалій. Але ви начитуєте її таким сумним голосом, чи то втомленим... Сил вам та міцного здоров'я, і хай для озвучення Ваших книг шикуються в чергу професійні актори та диктори!
    1. Глибович Ігор
      Я не планував взагалі займатись озвученням, а тільки написанням, але друзі попросили їм озвучити, щоб могли слухати, бо читати не мали часу. Тому це перша книга яку я спробував озвучити підручними засобами, тому озвучка не дуже якісна і не професійна, але друзям сподобалось, тому продовжив озвучувати і інші книжки і багатьом подобається. Інші озвучені книги можете знайти на моєму ютюб каналі, озвучення книг постійно оновлюється по суботах, виходять нові розділи книг. Дякую за відгук і мирного вам неба над головою!
  3. ylia ylia
    Книга дуже сподобалась , як і Ваша озвучка))). Не зупиняйтесь , порадуйте нас й ще))). Ніби казочка , а ніби й філософська нотка в ній присутня. Але ненав'язливо і не затягнуто , якраз в міру . З гумором та позитивом, цього зараз дуже не вистачає. Щиро вдячна )))
    1. Глибович Ігор
      Дякую, якщо вам цікаве продовження цієї книги, то вона є на моєму ютюб каналі, тут на нього є скерування. Мирного всім неба над головою!
4read.ORG » Українська література » Глибович Ігор - Не все так кепсько, як здається! Книга 1