Аудіокнига Двері у Літо - автор Роберт Гайнлайн

Слухайте онлайн
Роберт Гайнлайн - Двері у Літо
Рейтинг:
(36 голосів)
4.9
Рецензія    8   2 743
«Двері у Літо» – дивний та неоднозначний роман Роберта Гайнлайна. Написаний у 1956 році, він стало уособленням неспокійних п'ятдесятих. Очікування розв'язки холодної війни, передчуття неймовірних наукових відкриттів, надія на виконання всіх бажань змішані в ідеальних пропорціях і влиті письменником у текстовий коктейль жестом талановитого бармена.

Перед читачем розгортається два фантастичні світи – світ 1970 року, який пережив ядерну війну, заповнений науковими досягненнями та мріями, і світ 2000 року – який виправдав ці мрії.

Геніальний інженер та винахідник Ден Девіс живе зі своїм котом Гаєм Петронієм Арбітром у Каліфорнії. І начебто все йде до американської мрії. Є бізнес, що приносить доходи, і де Ден зайнятий своєю улюбленою справою, є обожнювана дівчина, з якою з дня на день він повинен одружуватися, є надійний компаньйон, за сумісництвом непоганий менеджер, який займається всіма організаційними питаннями, і зрештою, є кіт. Але одного разу...
Роман якісний, дуже якісний. Він цікавий, він дотепний, він захоплює з перших сторінок і не відпускає до кінця, змушуючи переживати разом з головним героєм і сподіватися на удачу, хоч інженерам це не властиво.

А найголовніше він не застарів. «Двері у Літо» читаються без тіні посмішки, яку, наприклад, викликали зоряні кораблі з перфокартами та інші старомодні технічні винаходи.

Ютуб канал диктора


redvid esle

Слухати аудіокнигу Двері у Літо онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
8 відгуків:
  1. Ольга Міхтєєва
    Дуже хороша книга! Це не мій улюблений жанр, але захотілося вийти за рамки звичного - і не пошкодувала!
    Спасибі диктору Сергію Оробчуку за прекрасне виконання!
  2. Гість Олена
    Було цікаво.Гарна озвучка.
  3. Гість Олександр
    Чудова книга.
    Чудова озвучка.
    Дякую!
  4. Ilikebook
    Чудова книга та озвучення.
  5. Кость
    Олдскульна фантастика. Читаючи, легко почуваєшся у кріслі на дачі, в руках паперова книга, поряд кілька яблук, середина спекотного дня, років 20 тому. Цілком собі читається і сьогодні. Завжди дивує, як фантасти (особливо початку 20 століття) усілякі технічні прибамбаси майбутнього описували, а потім їх пізніше інші розумні люди вигадували. І часто ж час появи збігається. Тут, звичайно, не все збігається, що цілком природно. І таки так, головний герой егоїстичний по відношенню до дівчинки, але егоїзм - нормальна якість цілісної людини, ніякої дискримінації статей він не має на увазі.
  6. Гість Наталія
    Добре прочитана гарна книга
  7. Гість Павло
    Дякую вам! Це моя перша аудіокнига і вона прекрасна! Дуже приємно слухати таку книгу!
  8. Гість Софія
    Дуже цікава, легка книга. Дякую диктору за прекрасну роботу. Рекомендую)
4read.ORG » Світова література » Роберт Гайнлайн - Двері у Літо