Аудіокнига Координати чудес - автор Роберт Шеклі

Слухайте онлайн
Шеклі Роберт - Координати чудес
Рейтинг:
(32 голоси)
4.9
Рецензія    1   2 313
«Координати чудес» (англ. Dimension of Miracles) - іронічно-сатиричний, науково-фантастичний роман з елементами абсурдизму американського письменника Роберта Шеклі, написаний в 1968 році.

Назва цілком відповідає тому, що відбувається на сторінках роману. Є в ньому і координати, і чудеса. Справжні. А також пригоди, ситуації, цікаві діалоги та роздуми. І найголовніше – гумор.

У романі пригоди починаються з моменту, коли в квартирі звичайного американця Тома Кармоді, як чорт з табакерки, з'являється Кур’єр, який заявляє, що Кармоді став переможцем у Міжгалактичну Тоталізаторі і має прибути у Галактичний центр за своїм Виграшем.
Прибувши туди, він одразу отримує два, однаково тривожних відкриття: мало того, що його Виграш — балакучий пристрій, який змінює форму — не має жодної практичної цінності, але тепер він повинен сам знайти власний шлях назад, на свою Землю.

Ютуб канал диктора


redvid esle

Слухати аудіокнигу Координати чудес онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
1 відгук:
  1. АГА-АГА
    По суті — набір оповідань, об'єднаних спільним героєм і темою, проте у вигляді роману вони виглядають краще. Річ просто чудова, всі найкращі риси Шеклі, як автора тут є. Однозначно переслухуватиму.
4read.ORG » Світова література » Шеклі Роберт - Координати чудес