Аудіокнига Вірсавія та Давид - автор Петро Рух

Слухайте онлайн
Рух Петро - Вірсавія та Давид
Рейтинг:
(6 голосів)
5
Рецензія    2   819
Петро Рух - український письменник, військовий ЗСУ. В окопах на бойових позиціях Донецької області написав романтичну, філософську збірку "Окопні оповіданнячка", які можна безкоштовно читати на сайті автора
Оповідання начитані автором в умовах бойових чергувань на кордоні з московією цього літа (2024р.)

В 11-12 главах Другої книги Царств, що описують історію Вірсавії та Давида, яку не припиняють обговорювати богослови, за якою знімають фільми кінематографісти, пишуть романи письменники і малюють картини художники, я завжди помічав кілька пунктів, які не вписуються в її загальноприйняту інтерпретацію. Тож я написав свою, яка влаштовує мене набагато більше.

Ютуб канал диктора


redvid esle

Слухати аудіокнигу Вірсавія та Давид онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
2 відгуки:
  1. Гість Софія
    Боже, я така щаслива за них обох! Так хочеться вірити, що все було саме так. На цьому місці я просто ридала: "Коли Вірсавія промуркотіла останні фрази своєї розповіді і поцілувала свого царя в його мужні губи, вона не могла уявити, який великий камінь звалився з його серця. Факти можуть мати несподівані зворотні боки".
  2. Гість Олена
    Я читала Біблію в юності, шукаючи Вищої справедливості. І знайшла. Але історія царя Давида і Вірсавії якось підривала віру в справедливість Божу... Тому мені було несподівано цікаво прослухати це оповідання. Дякую автору за таку милосердну й людяну версію історії.
4read.ORG » Українська література » Рух Петро - Вірсавія та Давид