Аудіокнига Код 200 на "Святому Миколаї" - автор Олександр Молодецький

Слухайте онлайн
Молодецький Олександр - Код 200 на "Святому Миколаї"
Рейтинг:
(9 голосів)
4.6
Рецензія    3   2 750
На транспортно-пасажирському космічному кораблі, не призначеному для небезпечних вантажів, довелося везти матеріали експедиції на маловивчену планету. Здається, що могло піти не так?

Читайте та слухайте більше творів на сторінці автора: https://arkush.net/user/762

Фейсбук автора Олександра Молодецького: omolodetskyi

Ютуб канал диктора


redvid esle

Слухати аудіокнигу Код 200 на "Святому Миколаї" онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
3 відгуки:
  1. Олена Гладка
    У автора вчені вийшли якісь туповаті - сперечаються між собою щодо двох теорій, але жоден не провів бодай якогось експерименту на захист своєї теорії...капітан корабля на початку також виглядає тугодумом - на борту неприродна смерть одного з присутніх, йому передають записку де призначають зустріч і згадують вбивство - а капітан рахує записку маячнею і швидко про неї забуває... така собі книга...
    1. Олександр Молодецький
      Дякую за відгук! Щодо тупості вчених, все, як то кажуть, не так однозначно. Робота науковців не хаотична — коли захотів кинувся й зробив експеримент. Тут є певний порядок: спочатку в експедиції збираються матеріали, потім вони сортуються, описуються, заносяться в каталоги і тому подібне, одночасно формуються якісь теорії та гіпотези, нарешті, після цього всього, настає час для експериментів. В книзі вчені знаходяться на другому етапі, а експерименти будуть проводити, коли завершать з розбором матеріалів експедиції, в комфортних умовах науково-дослідницьких інститутів та лабораторій.
      Щодо тугодумності капітана — тут я з вам теж не зовсім погоджусь. Капітан на власні очі бачив, як людину зжерла іншопланетна рослина, тому він однозначно був певен, що має справу з нещасним випадком, а не якимось вбивством. До того ж, капітан не є детективом і не мав справу ані с криміналом, ані з вбивствами до цього. Звісно, він виявив певну недбалість, коли не відреагував одразу на повідомлення щодо вбивства, але це виглядає для мене досить природньо. Ідеальні люди, які роблять все вірно та вчасно, бувають тільки в книжках (ні, не в моїх :-))
      Я не згоден з вашими зауваженнями, але дуже вдячний, що ви виділили свій час на прослуховування цієї книги й написання свого відгука. Можливо, вам більше сподобаються інші мої книги, які ви можете знайти на цьому сайті, наприклад, фантастичний детектив "Випадок на космодромі Чорноморськ" або трилер "Анонімус".
    2. Гість Віктор
      А мені сподобалось. Чудова книга! Справжній космічний детектив з майстерно переплетеними ниточками сюжету.
4read.ORG » Українська література » Молодецький Олександр - Код 200 на "Святому Миколаї"