Аудіокнига Анонімус - автор Олександр Молодецький

Слухайте онлайн
Молодецький Олександр - Анонімус
Рейтинг:
(18 голосів)
4.5
Рецензія    5   3 747
Новий автор котрий вперше в нас вривається з оповідкою про страхи всіх молодих авторів...
на літературному конкурсі анонімний критик різко та безкомпромісно висловлює свої негативні відгуки. знайома ситуація? до чого ж вона може привести - слухайте у цьому гостросюжетному оповіданні...

Читайте та слухайте більше творів на сторінці автора: https://arkush.net/user/762

Фейсбук автора Олександра Молодецького: omolodetskyi

Ютуб канал диктора


redvid esle

Слухати аудіокнигу Анонімус онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
5 відгуків:
  1. Natatyma
    Сюжет цікавий, очікуваний, але все ж непогано. А от начитка могла б бути кращою. Чомусь дивно звучать голосні, як у в'язнів чи ''блатних''. Переставляються літери в словах, є дефекти вимови
  2. Олена Гладка
    Ну так собі...в цього автора є набагато цікавіші оповідання!
    1. Гість Вадим
      Наприклад? Я ось тільки почав знайомитись із його творчістю, Анонімус сподобався, думаю, що що ще послухати чи почитати.
      1. Олександр Молодецький
        Доброго дня, в мене є твори в різних жанрах, тому можу порекомендувати в залежності від того, що ви полюбляєте.
        Якщо любите жахи, то їх в мене небагато. Конкретно на цьому сайті є "Відпочинок в санаторії" - 16 голосів, оцінка 4.9 з 5, так що наче людям заходить.
        Якщо вам до вподоби фантастика і не проти романтичної лінії, то можу порекомендувати мою повість "Захотіла голубка бути з голубом"
        З пригодницької фантастики в мене найпопулярніше оповідання "Не пипай", на каналі "Студія Калідор" це оповідання набрало близько 12 700 переглядів та 1300 вподобайок. Воно також є на цьому сайті. З свіжого в цьому жанрі - "Надзвичайна подія в Інституті Часу" також є на цьому сайті.
        Але взагалі жанр, в якому я пишу найбільше — фантастичні детективи. На цьому сайті в цьому жанрі є "Випадок на космодромі Чорноморськ" та "Код 200 на "Святому Миколаї".
        Повний список моїх творів та аудіокниг за ними є на моїй сторінці на Аркуші. Посилання на неї є в описі до кожної книги.
        1. Гість Вадим
          Доброго вечора, Олександре дякую за відповідь. Подобається і жахи і фантастика. Зараз почав слухати "Не пипай", уже подобається. Далі буду знайомитись із рештою творів.
4read.ORG » Українська література » Молодецький Олександр - Анонімус