Аудіокнига Анонімус - автор Олександр Молодецький

Слухайте онлайн
Молодецький Олександр - Анонімус
Рейтинг:
(18 голосів)
4.5
Рецензія    6   4 540
Новий автор котрий вперше в нас вривається з оповідкою про страхи всіх молодих авторів...
на літературному конкурсі анонімний критик різко та безкомпромісно висловлює свої негативні відгуки. знайома ситуація? до чого ж вона може привести - слухайте у цьому гостросюжетному оповіданні...

Читайте та слухайте більше творів на сторінці автора: https://arkush.net/user/762

Фейсбук автора Олександра Молодецького: omolodetskyi

Ютуб канал диктора


redvid esle

Слухати аудіокнигу Анонімус онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
6 відгуків:
  1. Natatyma
    Сюжет цікавий, очікуваний, але все ж непогано. А от начитка могла б бути кращою. Чомусь дивно звучать голосні, як у в'язнів чи ''блатних''. Переставляються літери в словах, є дефекти вимови
  2. Олена Гладка
    Ну так собі...в цього автора є набагато цікавіші оповідання!
    1. Гість Вадим
      Наприклад? Я ось тільки почав знайомитись із його творчістю, Анонімус сподобався, думаю, що що ще послухати чи почитати.
      1. Олександр Молодецький
        Доброго дня, в мене є твори в різних жанрах, тому можу порекомендувати в залежності від того, що ви полюбляєте.
        Якщо любите жахи, то їх в мене небагато. Конкретно на цьому сайті є "Відпочинок в санаторії" - 16 голосів, оцінка 4.9 з 5, так що наче людям заходить.
        Якщо вам до вподоби фантастика і не проти романтичної лінії, то можу порекомендувати мою повість "Захотіла голубка бути з голубом"
        З пригодницької фантастики в мене найпопулярніше оповідання "Не пипай", на каналі "Студія Калідор" це оповідання набрало близько 12 700 переглядів та 1300 вподобайок. Воно також є на цьому сайті. З свіжого в цьому жанрі - "Надзвичайна подія в Інституті Часу" також є на цьому сайті.
        Але взагалі жанр, в якому я пишу найбільше — фантастичні детективи. На цьому сайті в цьому жанрі є "Випадок на космодромі Чорноморськ" та "Код 200 на "Святому Миколаї".
        Повний список моїх творів та аудіокниг за ними є на моїй сторінці на Аркуші. Посилання на неї є в описі до кожної книги.
        1. Гість Вадим
          Доброго вечора, Олександре дякую за відповідь. Подобається і жахи і фантастика. Зараз почав слухати "Не пипай", уже подобається. Далі буду знайомитись із рештою творів.
  3. Скіфка
    Цікавий сюжет, доволі гарна начитка. Але як на мене, трохи забагато посилань на інших літературних героїв. Я нарахувала чотири )
4read.ORG » Українська література » Молодецький Олександр - Анонімус