Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Блог » 5 ситуацій, коли без лубриканту неможливо обійтися

5 ситуацій, коли без лубриканту неможливо обійтися

Як і в будь-якій іншій, в інтимній сфері є речі, які сприймаються багатьма як ті, без яких неможливий секс. Наші уподобання тісно пов'язані з потребами та індивідуальними особливостями організму. На думку більшості, одним із найнеобхідніших товарів секс-шопу є лубриканти. Чи це так і в яких випадках без нього не обійтися – про це в нашій статті.

5 ситуацій, коли без лубриканту неможливо обійтися

Навіщо потрібні лубриканти

Лубрикант – це засіб багатофункціональний, але його головне і найважливіше призначення – зволожувати. Навіть, якщо ви вважаєте, що у вас виділяється достатньо змащувача у піхві, не забувайте, що у вас може статися спонтанний, тобто швидкий секс, тому секрет просто не встигне виділитися. Або ви маєте анальне проникнення – в цьому випадку без лубриканта точно не обійтися.


Кількість природного секрету, що виділяється, непостійна і може змінюватися в залежності від ступеня збудження, стану здоров'я, віку і навіть раціону харчування. Сухість піхви може спостерігатись при прийомі деяких лікарських препаратів. Якщо ж ви використовуєте інтимні іграшки, то лубрикант вам просто необхідний як одна з гарантій безпечного і дійсно приємного сексу.


Які бувають інтимні гелі: види лубрикантів

Перші у нашому огляді – засоби на водній основі. Їх характеристики найбільше схожі з характеристиками природного змащувача. Гель-смазка для інтиму на водній основі безпечна і може використовуватися для всіх видів сексуальної активності, включаючи вагінальний, анальний і оральний секс. Вона сумісна з будь-якими типами презервативів, секс-іграшок. Водні засоби легко змиваються зі шкіри, постільної білизни та іграшок теплою водою і милом або миючими засобами. Єдиним недоліком є те, що водні лубриканти не так довго зберігають свою дію.


Силіконові мастила – найкращий вибір для анального сексу. Вони густіші, слизькі та діють набагато довше, ніж водні. Вони також безпечні і можуть використовуватися для мастурбації та під час вагінального сексу, з усіма видами презервативів. Потрібно враховувати, що силіконові лубриканти важко видаляти з постільної білизни, дерев'яної підлоги та килимів, і вони часто залишають стійкі плями навіть після очищення.


Масляні засоби були одними з перших типів інтимних змащувачів і, хоча вони були неймовірно популярні в минулому, їх більше не рекомендують використовувати для статевого акту. Вони руйнують латекс і можуть призвести до його розривів, що збільшує ймовірність небажаної вагітності, а також підвищує ризик зараження партнерів різними інфекціями, такими як хламідіоз, гонорея, ВІЛ та трихомоніаз.


5 ситуацій, коли без лубриканта не обійтися

А тепер розглянемо конкретніше ситуації, в яких без лубриканта буде важко отримати задоволення.


Забави із секс-іграшками

Просте правило – все, що ви використовуєте для стимуляції ерогенних зон, має бути попередньо оброблене антисептиком та змащене. Це головні правила, що гарантують отримання задоволення без наслідків. До того ж, ігри з секс-гаджетами можуть бути досить екстремальними і однією з умов їх безпечного застосування є лубрикант. Особливо якщо це стосується таких зон, як анальний отвір.


Еротичний масаж

Забезпечити хороший тактильний контакт і уникнути дискомфорту під час масажу можна лише за допомогою спеціальних сумішей або лубриканта. Ефективність та відчуття під час стимуляції залежать від того, наскільки добре будуть зволожені руки.


Анальний секс

Як відомо, на відміну від піхви, в анальному отворі не виділяється природний змащувач. Щоб уникнути пошкодження тканин, дискомфорту та просто отримати задоволення – знадобиться лубрикант. Краще, якщо це буде силіконовий змащувач, властивості якого краще підходять для анального проникнення.


Фістинг

Ще один вид сексу, який неможливо практикувати без доброго зволоження рук. Ерогенні зони на тілі людини – це дуже чутливі ділянки, тому відчути дискомфорт при їх стимуляції так само легко, як і отримати задоволення. Лубрикант створить умови, в яких ви отримуватимете тільки задоволення.


Інтим у воді

Рясне зволоження потрібне і у водному середовищі, оскільки всі природні секрети легко змиваються водою. На допомогу приходять засоби, які мають більш щільну консистенцію та забезпечують ковзання навіть у водному середовищі.


Лубриканти повинні застосовуватись незалежно від того, є у вас порушення секреції чи ні. Це проста і доступна можливість уникнути пошкодження слизових оболонок, сконцентруватися на отриманні задоволення. Для цього можна використовувати як універсальні лубриканти, так і змащувачі, які розроблені для конкретних видів сексу.

Написати
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com