Аудіокнига Ген воїна - автор Руслан Горовий

Слухайте онлайн
Горовий Руслан - Ген воїна
Рейтинг:
(161 голос)
4.5
Рецензія    6   19 307
Руслан Горовий - український журналіст, автор відомого проекту "Служба розшуку дітей", Заслужений журналіст України, режисер-документаліст, поет і музикант, письменник, автор збірок повістей та оповідань. Співзасновник видавництва "ТаТиШо". Засновник мистецького проекту "Так працює пам'ять", що має на меті вшанування пам'яті Дані Дідіка.

Лише чотири історії, кожна з яких захоплює живими, гострими й бурхливими відчуттями.

Історія військового пілота у зоні АТО (оповідання "Нижче неба"), історія кохання сільського електрика та залізничниці-практикантки на провінційному залізничному переїзді (оповідання "Переїзд") та історія блогера і його розслідування таємниці загибелі своїх батьків через багато років потому (повість "Buenos dias, chica"). А також – історія однієї сучасної спецоперації, за участі спец призначенців України та росії, в зоні відчуження, у якій є й авторська, трохи фантастична, версія того, що насправді сталося на Чорнобильській АЕС майже тридцять років тому (повість "Ген воїна").

Підтримай автора, придбавши книгу: https://book-ye.com.ua/authors/ruslan-goroviy/

Ютуб канал диктора


redvid esle

Слухати аудіокнигу Ген воїна онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
6 відгуків:
  1. Антон Катков
    Люта графоманія...
  2. Олекса
    Характери воїнів рельєфні, суворі, навіть трохи сімпатичні. Це плюс автору. Телорія іноземних контактів не нова, може бути і така версія, але всі герої гинуть, крім джокера Марічки, якій лиш чудом вдається врятуватися. Залишилося почуття безвиходу. Хаос і мафіозне керування подіями. Ми невиправні...Сумна вийшла історія. Варто переписати якось кінцівку. І в рецензії вказано 4 історії, але озвучена лиш одна, остання. Дякую п. Юрію за озвучення. Воно чудове.
  3. Тамара Молокова
    Початок дався важко, незрозуміло було, до чого це все. Десь ближче до середини стало цікаво. Є про що подумати. Щодо читання - то, як завжди, дуже відволікають увагу неправильні наголоси, а так - тверде 4.
  4. Вася
    КАЦАПСЬКА ПРОПАГАНДА ДУЖЕ погана ,кацапи ТВАРІ
  5. Гість Олексій
    На тлі жорстокого нападу рашистів на нас, книга не не сприйнялась. саме слово расіянін викликає блювоту.
  6. Марія
    Не сприймається з фрази"хочуть зробити теракт і перекласти відповідальність на русняві спецслужби"... Оце так відбілювання країни агресора. Гидко
4read.ORG » Українська література » Горовий Руслан - Ген воїна