Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Горовий Руслан - Ген воїна

Аудіокнига Ген воїна - автор Руслан Горовий

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Руслан Горовий - український журналіст, автор відомого проекту "Служба розшуку дітей", Заслужений журналіст України, режисер-документаліст, поет і музикант, письменник, автор збірок повістей та оповідань. Співзасновник видавництва "ТаТиШо". Засновник мистецького проекту "Так працює пам'ять", що має на меті вшанування пам'яті Дані Дідіка.

Лише чотири історії, кожна з яких захоплює живими, гострими й бурхливими відчуттями.

Історія військового пілота у зоні АТО (оповідання "Нижче неба"), історія кохання сільського електрика та залізничниці-практикантки на провінційному залізничному переїзді (оповідання "Переїзд") та історія блогера і його розслідування таємниці загибелі своїх батьків через багато років потому (повість "Buenos dias, chica"). А також – історія однієї сучасної спецоперації, за участі спец призначенців України та росії, в зоні відчуження, у якій є й авторська, трохи фантастична, версія того, що насправді сталося на Чорнобильській АЕС майже тридцять років тому (повість "Ген воїна").

Ютуб канал диктора

Горовий Руслан - Ген воїна
Рейтинг: 4.5 (157 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Ген воїна онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
6 відгуків:
Написати
  1. Антон Катков
    1
    Люта графоманія...
  2. Олекса
    0
    Характери воїнів рельєфні, суворі, навіть трохи сімпатичні. Це плюс автору. Телорія іноземних контактів не нова, може бути і така версія, але всі герої гинуть, крім джокера Марічки, якій лиш чудом вдається врятуватися. Залишилося почуття безвиходу. Хаос і мафіозне керування подіями. Ми невиправні...Сумна вийшла історія. Варто переписати якось кінцівку. І в рецензії вказано 4 історії, але озвучена лиш одна, остання. Дякую п. Юрію за озвучення. Воно чудове.
  3. Тамара Молокова
    3
    Початок дався важко, незрозуміло було, до чого це все. Десь ближче до середини стало цікаво. Є про що подумати. Щодо читання - то, як завжди, дуже відволікають увагу неправильні наголоси, а так - тверде 4.
  4. Вася
    0
    КАЦАПСЬКА ПРОПАГАНДА ДУЖЕ погана ,кацапи ТВАРІ
  5. Гість Олексій
    0
    На тлі жорстокого нападу рашистів на нас, книга не не сприйнялась. саме слово расіянін викликає блювоту.
  6. Марія
    0
    Не сприймається з фрази"хочуть зробити теракт і перекласти відповідальність на русняві спецслужби"... Оце так відбілювання країни агресора. Гидко
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com