Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Лем Станіслав - Повернення із зірок

Аудіокнига Повернення із зірок - автор Станіслав Лем

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Науково-фантастичний роман Станіслава Лема, який оповідає історію астронавта Халя Брега. Він повернувся з космічної експедиції на Фомальгаут, котра через релятивістське уповільнення часу тривала близько 10 років. А на Землі за цей час минуло 127 років. Халь виявляє, що поки він подорожував на Землі склалось утопічне, незвичне для астронавта з минулого суспільство, без насильства і воєн, але...

Ютуб канал диктора

Подякувати диктору за озвучку:
Моно: 4441114402241465
Приват: 4149629331711077
Patreon: perebooks
Лем Станіслав - Повернення із зірок
Рейтинг: 4.5 (91 голос)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Повернення із зірок онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
5 відгуків:
Написати
  1. Mariia
    0
    Хороша книга, цікавий задум і своєрідне бачення майбутнього. Але ця нуарна драма і пасивний жіночий образ секс-символу 60х трохи підбішує. "Він хотів покінчити з собою через вас!" Та при чому тут вона, що за дитяча маніпуляція, відчипись ти від тої дівчини, хочеться сказати, тобі що 15? Ці "любовні" монологи було слухати дуже ніяково.
    Тим не менш, начитано ідеально!
  2. Sviatoslav
    0
    Одна з найкращіх його робіт, багатопланова. Лем знову довів що він великий світовий фантаст. Хх бачу що дехто його не розуміє, але саме про нерозуміння людьми майбутнього людьми минулого він в тому ліку й пише.)
  3. udi-udi
    9
    Творчість Лема сильно на мене вплинула в юності. Перечитуючи-переслуховуючи зараз, через багато років, відчуваю, що його твори дійсно заслужили свій статус. Вони добре пройшли випробування часом. Хоч персонажі в "Поверненні..." трохи можуть виглядати наївними та дивними, на наш погляд, але це мені зовсім не заважало, а навпаки, створювало відчуття інших часів та інших суспільств, відмінних від нашої сучасності.
  4. Oleksandr Osadchyi
    1
    Ах ці любовні лінії 🥴
  5. Гість Тетяна
    0
    Ніколи не думала,що фантастика стане одним з улюблених направлень в літературі Але нещодавно послухала тут Марсіянина і ось продовжую насолоджуватися такими історіями
    Цікаво Раджу
    Дякую за озвучку тексту
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com