Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Пілског Стурла - Зовнішня історія. Penis. Керівництво з експлуатації

Аудіокнига Зовнішня історія. Penis. Керівництво з експлуатації - автор Стурла Пілског

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Чоловічий статевий орган — це позачасове джерело задоволення, сорому і дискусій. І хоча погляди на пеніс змінювалися від епохи до епохи та від культури до культури, первинна функція органу залишилася незмінною впродовж тридцяти тисяч років. І здається, орган, який був предметом такої уваги, вже не приховує жодних таємниць і не дивує. Але це не так. До цього надважливого елементу чоловічого тіла лишається стільки запитань (і більшість від самих чоловіків). Ідеальний розмір та гонитва за сантиметрами, тортури інквізиції та операції зі збільшення пенісу, потрібна-непотрібна крайня плоть, ерекція та еяколяція; як боротися зі статевими дисфункціями, травматичний досвід, маленькі, але важливі яєчка, де шукати чоловічу точку G, місцезнаходження та таємниці простати — ви будете здивовані тим, що приховує та на що вповні здатен найголовніший символ маскулінності.
Подякувати диктору за озвучку:
PayPal: moskalenko1976@gmail.com
Приват: 5363542018454976
Пілског Стурла - Зовнішня історія. Penis. Керівництво з експлуатації
Рейтинг: 4.5 (100 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Зовнішня історія. Penis. Керівництво з експлуатації онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
7 відгуків:
Написати
  1. Ярослава
    0
    Яка сила підіймає пеніс за версією Гіпократа?  
    Скільки сечі виробляє людина за добу?  
    Звідки пішла назва хвороби "сифіліс"?
    Задля чого Леонардо Да Вінчі відвідував публічні страти через повішання?
    Яка речовина впливає на мозок схиляючи людину до сну після сексу?
    Які хвороби створює простата?
    Хто має кістку у пенісі?
    Що таке перелом пеніса?
    Якщо Ви знаєте відповіді на ці питання, можете не читати. Але, між нами кажучи, Ви багато втратите тому що цікавого у цій книзі набагато більше.
    Чудова книга! Раджу усім батькам хлопчиків, особливо мамам, які виховують синів самі. Найліпшим, мабуть, буде порадити синові послухати (чи прочитати) цю книгу самостійно. Вона написана доступною усім мовою, оздобленою гумором, іронією і корисними порадами.
    Від перекладу я просто у захваті! Це справжня красива українська мова, а не автоперекладач. Книга озвучена актором Сергієм Москаленко. Неперевершено! Ноти іронії у голосі (де доречно) викликають усмішку у відповідь.
    Смію запевнити, книга сподобається усім! Можу уявити, як багато чоловіків зухвало скажуть: "та що там нового", проте, вони й половини з того, що можна дізнатися в книзі, на жаль, не знають. 

    Вважаю, такі книжки мають вивчатися у старшій школі з метою розвіяти табу, міфи і неправди про пеніс та навчити хлопців з любов'ю і повагою ставитися до свого тіла, ні з ким себе не порівнюючи. Крім того, книга допоможе позбавитися безпідставних страхів і навчить не боятися звертатися по допомогу до професіоналів, замість вичитувати щось в інтернеті і ставити собі страшні діагнози.
    Прємного прослуховування! Впевнена, що знання і гумор - запорука спокійного та здорового життя.
    Усім миру і добра!

    Окрема подяка усім хто здійснює такий вкрай важливий проект як Аудіокниги українською. Натхнення, наснаги і удачі Вам в усьму!
    1. Black_Jack76
      Диктор 30
      А я все чекав... ну коли ж, коли ж, нарешті, хоча б хтось помітить очевидні плюси цієї книжки і не соромлячись, напише своє враження... Згоден, з кожним вашим словом ба навіть більше... Я і обрав цю книжку саме тому, що вона мені видалася і легкою, і глибокою, і дуже потрібною і ще багато "І", які кожен з майбутніх читачів-слухачів, зможе проставити самостійно... З повагою!
  2. Гість Марія
    0
    Цікава книга з гумором, добре начитана. Але одна і таж сама мелодія через кожні 5 хвилин дуже дратує. Не перший випадок, на жаль, коли ледь вдається дослухати через такий недолік. Я розумію, там декілька разів вставити музику для атмосфери, але ж має бути якась міра. 
    1. Black_Jack76
      Диктор 30
      Шановна Маріє... Можливо, вся справа в вашій особистій неприязні до пана Моцарта? Якщо це так, то не соромтеся цього... Він, насправді, багатьом не подобається...  laughing З другого боку, ця мелодія, по глибокій задумці автора версія, мала просто відокремлювати глави... Хоча ваш особистий смак, розумію, це аж ніяк не переконує... Як би там не було, книжка вам сподобалась, а це, очевидно, найважливіше... Хай вам щастить!
  3. Марина Нестерчук
    3
    Дуже кайфанула від прослуханої книги! Дізналась цілу купу наукових і цікавих фактів, книга написала легко і з гумором, прочитана приємним голосом. Однозначно рекомедую до прослуховування. А, музика вашє не бісить, до речі) Навпаки помагає зрозуміти, шо тема піде про шось інше
  4. Тамара Молокова
    3
    Озвучка на вищому рівні, якщо не враховувати деякі наголоси та відмінювання числівників
  5. DANiLiCH
    6
    Цікава і корисна книжка, яка буде корисна усім. Як хлопчикам та чоловікам, так дівчатам та жінка, і безперечено батькам синів.
    Озвучення як завжди на висоті, дякую Сергію.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com