Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Талан Світлана - Оголений нерв

Аудіокнига Оголений нерв - автор Світлана Талан

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Мирне й спокійне життя, міцна родина, вірні друзі... Усе, що здавалося непохитним, перевернулося догори дном. Війна роздирає навпіл усі зв'язки, і рідні люди й вірні друзі стають ворогами...

Кілька місяців 2014 року Сєвєродонецьк перебував під владою ополченців. Цей короткий проміжок часу став нездоланним для родини Насті Агафонової. Син, запальний прихильник Майдану і патріот України, боротиметься із сепаратистами, а дочка - вступить до ополчення... Так само розійдуться й шляхи друзів Геннадія, нерозлучних змалечку хлопців. Бо війна проходить і по родинах, і по душах...

Сєвєродонецьк є рідним містом самої авторки, весь період окупації вона провела там і на власні очі бачила всю ситуацію та перебіг подій. Всі герої списані з жителів міста і саме тому вони настільки живі та натуральні.
Талан Світлана - Оголений нерв
Рейтинг: 4.5 (135 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Оголений нерв онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
20 відгуків:
Написати
  1. SIV
    0
    Чудова книга! Дякую.
  2. Катерина
    0
    Дякую, за озвучення . 
  3. Петров Іван
    0
    Чудови виклад,правдива книга. Дякую 
  4. Гість Наталія
    0
    Дякую  автору книги! Книгу не просто прослухала, а прожила. Усі трагедії і переживання кожного персонажу пропустила крізь себе. Біль і сум героїв, злість і ненависть до зрадників, усе це проходило крізь мене. Сльози виступають на очах, коли усвідомлюєш через що довелося пройти нашим людям які залишилися вірними своїй країні, своїй землі, а ще болючіше, що нам знову доводиться проходити крізь це пекло і знущання.
  5. Гість Андрій
    0
    1. Дуже відгукається, особливо в сьогоднішні реаліі. Останні глави вогонь. Розірвало душу.
  6. Сергій Володимирович
    0
    Вражений. Спасибі. Чудовий і правдивий твір. Стиль надзвичайно доступний, простий, легкий! Дуже легко сприймається. І окрема подяка тому хто озвучував! 
  7. Гість Олександр
    0
    Дякую за такий актуальний на сьогодні твір! Вата - психологичний і моральни

    Дякую за такий актуальний на сьогодні твір! Вата в голові кожного з нас. Вата - як психологічний, моральний і культурний наслідок перебування в середовищі русского мира, середовищі пропаганди, брехні, фальсифікованої історії, сумнівних навіяних ідеалів в угоду правлячої верхівки корупціонерів. На жаль, людям на цих територіях знов пришлося окунутися в це
  8. Гість Юлія
    0
    Болить за долю України та захисників. Книгу добре було б послухати тим, хто досі хоче руський мир. Я слухала і плакала.
  9. Гість Ольга
    0
    Справжній літопис справжньої трагедії.
    І ця трагедія стосується тепер кожного українця і кожного росіянина…
  10. Гість Галина
    0
    Боляче слухати,  особливо зараз,  коли від тих міст вже каменя на камені майже не залишилося,  і пів України у вогні,  і рахунок вбитих росією йде на сотні тисяч. Що зараз з тими людьми? Де зараз авторка? 
  11. Гість Людмила
    0
    Книга чудова і дуже актуальна. Написано так, неначе проживаєш всі події разом з героями. Чесно, навіть наплакалась. Окрема подяка за озвучення! 
  12. Неля Володимирівна
    0
    Було... пережили жах в Донецькій обл.. реально описані події... У нас тоді вийшла, обернулась прапором України літня, хвора(з паличкою) жінка, зібрала однодумців і отак шкультигаючи пішли центральною вулицею, а обабіч стояли місцної спортивної статури тітушки, усі в чорному... було страшно, але не тронули. Потім було ще на подібну книжку. Але ми лишились в своїй країні.
  13. Маріяї
    0
    Дякую автору.
    Дякую за озвучку.
    Все сприймається. Все доходить до серця. Боляче за Україну, за українців.
    Боляче, що уже 2023, маємо стільки втрат, стільки розрухи, але до ватників та сепаратистів так і не дійшло, що вони наробили. Не дійшло. І не дійде.
    Плачу на багатьох сторінках.
    Шкода Україну, шкода українців. Московити та їх прибічники вкрали у нас не тільки історію, понівечили культуру, зневажили мову. Вони забрали життя багатьох поколінь. Вони забрали молодість у наших дітей.
    Вони поруйнували нашу Україну. Нема їм прощення до віку .
  14. Гість Микола
    0
    Дякую пані Світлана.Нарешті правда про т/з лнр! Раджу для прочитання твору усім ватникам і не тільки в Україні! Слава Україні. Слава ЗСУ!

    💛💙
  15. Гість Олена
    0
    Дуже сподобалася книга та начитка 👍👍
  16. Гість Марія
    0
    Дякую за гарне озвучення чудової книги.
  17. Гість Людмила
    0
    Надзвичайний твір. Пронизує спогадами того часу, сумом, біллю й ....ненавистю. Ненавистю до двоюрідного брата, який на той час проживав біля Лисичанська, паплюжив Бандеру й бандерівців, хоча його ( наш) рідний дід бандерівцям їжу до лісу возив. А він , нащадок свого діда, можливо був серед тих, хто виконував злочинні накази у Лисичанську.
  18. Ольга Грицан
    1
    Дякую ! Книга і озвучуваня чудові !
    Тішить українська !
  19. Jelena
    0
    До повномасштабної війни не дуже цікавилась подробицями на Сході 2014. Ми тут з центру України допомагали тоді нашим військовим як могли і тихо ненавиділи мешканців луганщини і донеччини за іхні проросійські погляди. Але ж і там не всі однаково мислили, а в книзі це ще раз підтверджується. Цікава і вражаюча історія про справжніх патріотів України і про зрадників, про простих людей, які стали за ці роки "ждунами асвабадітєлєй" (дочекались...)і на мою думку, там таких більшість, на жаль. Дякую автору. За озвучення окрема подяка.
  20. Гість Валентина
    0
    Кожна книга пані Світлани як окреме життя. Відчуваєш післясмак коли завершуєш читання, чи слухання. Одна думка - не порожня книга. Щира дяка авторці за книгу та актору за неймовірне читання
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com