Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Гуцало Євген - Ментальність орди

Аудіокнига Ментальність орди - автор Гуцало Євген

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Публіцистичний цикл Євгена Гуцала, названий за однією зі статей «Ментальність орди», складають статті, що друкувалися впродовж 1993 - 1995 років у газеті «Літературна Україна». За них авторові посмертно присуджено Всеукраїнську премію імені Івана Огієнка.

До нинішнього, другого і доповненого, видання «Ментальності орди» додано дві статті, що не ввійшли до попереднього видання. Це «Всяка хурда-мурда, або ж Чи Стамбул - столиця Росії?» та «Остання незавершена стаття Євгена Гуцала». Об'єднання їх в одному циклі цілком виправдане, тематично всі вони становлять цілісність, бо присвячені деконструкції культу російського народу, тривалий час нав'язуваного українцям.
Гуцало Євген - Ментальність орди
Рейтинг: 4.5 (32 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Ментальність орди онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
3 відгуки:
Написати
  1. Гість Сергій
    0
    Дуже гарно дійсне яство московитів!
  2. Гість Наталія
    0
    Дякую за надзвичайно цікаву книгу! Від кожного розділу, кожного речення, кожного слова єдина думка- як же актуально сьогодні.
    Окреме дякую за неймовірне озвучування книги!
  3. Леся
    0
    Величезне спасибі за чудове прочитання і дуже актуальну книгу для сьогодення. Євген Гуцало геніально пояснив причину нападу орди на наш і інші народи, про її жорстокість і ницість.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com