Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Бенкс Ієн - Осина фабрика

Аудіокнига Осина фабрика - автор Ієн Бенкс

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Френк — незвичайний хлопець. У нього є особлива Осина фабрика, яка визначає смерть комах, що потрапили до нього в пастку. Але Френк не зупиняється на комахах, а його маленькі ритуальні вбивства заходять занадто далеко...

Ютуб канал диктора

Подякувати диктору за озвучку:
Моно: 4441114402241465
Приват: 4149629331711077
Patreon: perebooks
Бенкс Ієн - Осина фабрика
Рейтинг: 4.5 (60 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Осина фабрика онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
5 відгуків:
Написати
  1. Гість Роман
    0
    Чудова книга. Цікаво, динамічно, без водички і шмарклів, реалістично, напружено, з неочікуваними викрутасами і одночасно зі збереженням цілості на різних рівнях. Ну і диктор так, наче народився саме для цього тексту. Одназначно рекомендую тим, які люблять щось конкретне, чітке, від першої особи.
  2. Олена Nyvka
    0
    Звичайно, оса - це вам не гелікоптер, а Ієн Бенкс не Ю. Несбе. Проте колорит норвезьких детективів, дещо похмурий і відсторонений, відчувається і в цьому творі. Як на мене, забагато зайвих деталей, які автор чи то смакує, чи просто для чогось досить майстерно виписує. "Розвішано багато рушниць", проте вистрілюють далеко не всі. Ідея теж досить сумнівна, проте... Для любителів полоскотати нерви підійде. Принаймні я не шкодую, що збавила час. 
    Озвучування на рівні, якісно й професійно. Є й тут малесенька краплинка дьогтю - оті сумнозвісні наголоси. І якщо деякі просто смішать ("усе тіло пЕкло" замість пеклО), то інші, повторені кілька разів, викликають щирий подив ("стЕнув плечима").
    Шкода, що україномовний контент скандинавського детектива досить обмежений, але, сподіваюся, рухаємося в правильному напрямі - до справжніх майстрів жанру. У цілому - рекомендую для тих, хто полюбляє такі книжки.

    1. Luarvick
      Диктор 18
      Вже Бенкс шотландець :)
  3. Julie
    0
    Озвучка шикарна, лише через це розпочала книгу. Але дитячі смерті, вбивство тваринок - це прямо тошнотворно. Це прямо морок якийсь.
    1. Гість Сергій
      0
      Пречудова річ!! А взагалі твір спрямований на підсвідомість!...
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com