Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Калитко Катерина - Земля Загублених, або Маленькі страшні казки

Аудіокнига Земля Загублених, або Маленькі страшні казки - автор Катерина Калитко

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Земля Загублених щодня дрейфує морями альтернативної географії строго паралельно із нашою щоденною, звичною географією. Земля Загублених виникла для того, щоб надто інші люди, витіснені з «нормального» світу, мали куди піти. Виросла з потреби в укритті та оперті. Вона перероджується і розростається щоразу, коли черговий інакший переживає свою відкинутість, і тому постійно оточена водою, як ембріон. Тому й усі неймовірно різні люди цього малого світу - так чи інакше родичі, так чи інакше повторюють долі одне одного. Ця книжка в ритмі дихання - про них. Кожна історія - як міст через воду, щоб пройти і навчитися дихати в унісон з іншими.

Збірка оповідань Катерини Калитко, яка вийшла у Видавництві Старого Лева у 2017 році в серії короткої прози й есеїстики. Була відзначена премією «Книга року Бі-Бі-Сі - 2017»
Калитко Катерина - Земля Загублених, або Маленькі страшні казки
Рейтинг: 4.6 (36 голосів)

redvid esle


Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Земля Загублених, або Маленькі страшні казки онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
3 відгуки:
Написати
  1. Гість Анастасія
    0
    Це щось неймовірне! Дуже сподобалася книга, дуже!  Рима Зюбіна - дякую, за те як ви читаєте твори! Це прекрасно і в саму душу! Я хочу, мрію, прошу більше книг нехай читає Рима! 
  2. Любов
    0
    Шукала в інтернеті озвучені,прочитані книжки Римою ,знайшла тільки дві,над "Доцьою" ридала,цю слухаю,спіймала себе на думці ,слухаю не книгу ,слухаю читання,,ніколи не думала ,що буду зачаровувати ся голосом,інтонацією читання,ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ, читайте, читайте більше ,у вас це так гарно виходить,слухаючи Вас я забула що я хвора,дякую ще раз.
  3. isoos
    1
    Просто неймовірно! Не маю слів, щоб повністю описати свій захват від цієї книги: починаючи від стилю написання, сюжету та сенсів, закінчуючи голосом Рими від якого іноді перестаєш дихати (так магічно він звучить)! Обов'язково переслухаю вдруге як тільки трішки відійду)
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com