Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Мельничук Аскольд - Що сказано

Аудіокнига Що сказано - автор Аскольд Мельничук

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Аскольд Мельничук - американський письменник українського походження, перекладач (зокрема сучасної української літератури), засновник легендарного літературного журналу AGNI. Автор п’яти романів. Дебютний роман «Що сказано» (1994) увійшов до списку найпомітніших книжок року за версією New York Times.

Перший роман в американській літературі, котрий оприявнив Україну через історію української родини. Він потрапив одразу в два потужні тренди - література етнічних меншин і повернення до традиційних цінностей.
Полишаючи окуповане Роздоріжжя, а потім і виснажену війною Європу, родина Ворогів-Забобонів прямує до «нової Римської імперії» - Сполучених Штатів, сподіваючись на прихисток і роботу. І сподіваючись, що це тимчасово. Їхнє майбутнє невиразне, минуле - напівправда-напівміф, і їм іноді простіше говорити з мертвими, ніж із живими. Та пристосовуючись до нового життя, долаючи кризи й непорозуміння, вони намагаються - часто несвідомо, проте затято - зберегти причетність до своєї культури. Вони не знають, що таки повернуться додому - у спосіб, про який навіть не думали.......
Мельничук Аскольд - Що сказано
Рейтинг: 4.5 (40 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Що сказано онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
1 відгук:
Написати
  1. Iрина
    0
    Дуже цiкава книжка. От так i зараз розсипались нашi дорогi украiнцi по всьому свiту....
    Пану Бузинському велика подяка!!!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com