Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Кардиналь Марі - Знайти слова

Аудіокнига Знайти слова - автор Марі Кардиналь

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Одна з найвідоміших книг Марі Кардиналь - написана на основі її власного досвіду в психоаналізі. Зображено той період і ті умови, що призвели автора до психічної нестабільності, а потім до поступового одужання.

Сюжет обертається навколо жінки, яка переживає емоційний зрив, породжений її відносинами з матір'ю. Героїня проходить тривалий курс психоаналізу. Поступово вона розуміє, що була не в змозі впоратися з жорсткими рамками кодексу поведінки патріархальної системи, що регулюють її життя з дитинства. За допомогою терапії і шляхом викладення в письмовому вигляді всіх своїх емоцій і переживань оповідачка починає розплутувати хаос в своєму минулому і отримує можливість «переписати» своє життя.
Кардиналь Марі - Знайти слова
Рейтинг: 4.5 (66 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Знайти слова онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
1 відгук:
Написати
  1. Валерія Ш.
    0
    Вдалий психоаналіз себе і історичних подій колонізації Алжиру Францією. Галина Довгозвяга читає так приємно, так затишно. Дуже правильно для цієї відвертої історії!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com