Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Грицак Ярослав - 26-й процент, або як подолати історію

Аудіокнига 26-й процент, або як подолати історію - автор Ярослав Грицак

Слухайте онлайн!
Рецензія:
До країн із високими стандартами життя нині належить лише 15 відсотків, у яких проживає 25 відсотків усього населення світу...
За багатьма ознаками, в Україні створилися умови для того, щоб подолати свою історію - вийти із зони бідності, корупції та політичної нестабільності, відтак розпочати рух у напрямі клубу «25%».

Дана книга розглядає необхідні передумови для «подолання історії» - цивілізаційного стрибка, який переводить країну на іншу траєкторію історичного розвитку. В Україні, на думку автора, ці передумови якраз створилися, а тому українці отримали новий історичний шанс.
Грицак Ярослав - 26-й процент, або як подолати історію
Рейтинг: 4.5 (26 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу 26-й процент, або як подолати історію онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Анатолій (Доктор Таліб)
    0
    Прослушал практически на одном дыхании. Мы с Автором почти ровесники (мне 64 года), хотя родились и взрослели в разных социо-культуральных средах, большинство позиций Автора совпадают с моими собственными, к которым я постепенно пришёл уже в зрелом возрасте. Сожалею, что мои молодые Родственники-пластуны стоят на иных, национально-радикальных позициях и, увы, не хотят замечать, что это тупиковый, разрушительный для Украины, путь. Благодарю за книгу и крепко жму руку! 
    Слава Україні!
  2. Наталія
    0
    Чудова книга! Відкрила для себе багато нового. Дякую.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com