Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Каляндрук Тарас - Загадки козацьких характерників

Аудіокнига Загадки козацьких характерників - автор Тарас Каляндрук

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Це друга книга серії Т. Каляндрука про славні бойові подвиги українських "лицарів духу", що були розпочаті у "Таємницях бойових мистецтв України". У книзі висвітлено малодосліджені сторінки української історії, міфології, культури, які по-новому розкривають сутність бойового духу та військового мистецтва українського народу через прадавні традиції військової бойової підготовки та вірування наших предків. Книга також містить унікальний ілюстративний матеріал, зібраний з найрізноманітніших давніх та сучасних джерел: ілюстрації до давніх видань, фрагменти фресок, графіті та рельєфних зображень, малюнки, світлини тощо.
Книга буде цікавою для дослідників історії, культури, військової підготовки, а також для усіх, хто небайдужий до минулого та сучасного рідного краю.
Каляндрук Тарас - Загадки козацьких характерників
Рейтинг: 4.5 (66 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Загадки козацьких характерників онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
4 відгуки:
Написати
  1. Гість Дмитро
    0
    Дуже гарна сповідь про наше минуле та про становлення нашого світогляду у широкому сенсі. Особливо військової думки.
  2. Роман
    0
    Більш гидотної озвучки я ще не чув. Хто вчив його так завивати читаючи? Книжка цікава, але через озвучення ледве дослухав.
  3. Надія
    0
    Книга цікава, але озвучення…
    Інтонація в багатьох реченнях видає то подив, то іронію, то відвертий сарказм. Диктор своєю голосовою інтерпретацією і сумнівними логічними наголосами висловлює абсолютну недовіру до ним прочитаного. А це, в свою чергу, передається слухачу.
    Що це? Непрофесійність чи шкідництво?
    Невже корупція і сюди добралася?
    Як міг автор, поважаючи свою працю, це допустити?
  4. Гість Петро
    0
    От слухаю я цей "витвір мистецтва* і думаю раніше кацапи нам казали що вони нам принесли мову культуру і що все проходить від них.
    Тут я чую що українські козаки запозичили багато від індійців а може навпаки індійці запозичили багато чого від козаків???
    Так виглядає що ми українці настільки тупорилі що нічого не маємо свого У нас усе запозичене від когось якщо не від кацапа то від індійця або ще від когось. Тільки б не своє чуже завжди краще правда?
    Гидко - це слухати!!!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com