Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Рой Христина - Дорогою ціною

Аудіокнига Дорогою ціною - автор Христина Рой

Слухайте онлайн!
Рецензія:
У повісті словацької письменниці Христини Рой "Дорогою ціною" долі персонажів щільно переплітаються і утворюють багато драматичних, навіть таємничих ситуацій. Але світло Євангелія досягає найпотаємніших куточків людських душ, пробуджуючи їх до нового, щасливого життя.

У будинку під розвалинами замку сталося нещастя - отруївся син аптекаря Коримського... По засніженій дорозі назустріч вітру прямує юнак з напівзамерзлою дитиною на руках... Молода дівчина - єдина дочка єгипетського вельможі - у супроводі двох компаньйонок виходить на палубу корабля. Обличчя її закрите вуаллю - дівчина сліпа... 3 вікон будинку пана Орловського лунає музика. У залі танцюють вальс. А наречена з нареченим вперше після вінчання зустрічаються наодинці. Ні, не про кохання вони говорять, а скоріше про неприязнь одне до одного...
Рой Христина - Дорогою ціною
Рейтинг: 4.5 (70 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Дорогою ціною онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Марія
    0
    Дякую за прекрасне озвучування книги.
    Сама книга - прниклива, також вона діє душевний спокій.
  2. Гість Світлана
    0
    Ця книга сповнена віри та надії. Вона захоплює своїм змістом та чистотою думки. Це друга книга цього автора, яку я слухаю і я вам дуже вдячна, що ви звернули увагу на її твори і тим самим дали змогу і слухачам полюбити та насолодитися історією.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com