Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Іваничук Роман - Хресна проща

Аудіокнига Хресна проща - автор Роман Іваничук

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Хресна проща» - історичний роман.

"Мечі харалужні поламаються у битвах, з часом іржа перемінить їх у червоний пісок, а Слово назавше залишиться в пам’яті народу, мов напис, видовбаний у камені... Зчахне трава, всохнуть дерева, чорнозем стане мертвою глиною, й навіть якщо народ утратить державу і воїни ізгоями стануть, Слово вічно будитиме сплячих і бодрим не дасть заснути!"

Ці слова є одним із лейтмотивів книги Романа Іваничука "Хресна проща", у якій оживає історія часів Данила Галицького, його сина Лева й славетного співця Митуси та відображено період хрущовської відлиги. А об’єднує ці всі події Страдчівська печерська Лавра...
Іваничук Роман - Хресна проща
Рейтинг: 4.5 (40 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Хресна проща онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
1 відгук:
Написати
  1. Юрко Волощак
    0
    Шановне панство, дякую, що начитали, озвучили цю й инші книжки. Але чому так жахливо багато помилок в наголосах? З десяток часто вживаних слів неправильно наголошуються, як от сутанА. А має бути - сутАна, БолОхівщина, а має бути БОлохівщина, ПАвла, а має бути ПавлА...

    ТустАнь, а має бути ТУстань. СутанА, а має бути - сутАна. Не розумію, чому замовляєте начитувати невігласам. Хоча тембр голосу добрий, але ж слухачі, особливо молодь буде звикати до перекручень.

    Не сопУх, а сОпух, не ДобромИль, а ДобрОмиль, не тайна вЕчеря, а тайна вечЕря, не прИкладами карабінів, а приклАдами, не печерна нОра, а печерна норА, не ВерещИця, а ВерЕщиця, не мІтелки, а мітЕлки.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com