Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Пчілка Олена - Спогади про Михайла Драгоманова

Аудіокнига Спогади про Михайла Драгоманова - автор Олена Пчілка

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Детальні „Спогади про Михайла Драгоманова” рідної сестри вченого – української письменниці Олени Пчілки.

Чуттєву атмосферу, життєвий уклад дому Драгоманових, аристократичну, кровну і духовну вісь родини, літературну «спадкоємність» відтворила
Олена Пчілка у своїх «Спогадах про Михайла Драгоманова», детально виписавши при тому різні стани, відреставрувавши діахронічно, углиб майже на століття, культурнопобутовий контекст.
Пчілка Олена - Спогади про Михайла Драгоманова
Рейтинг: 4.5 (18 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Спогади про Михайла Драгоманова онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Валентин Дубина
    0
    Надзвичайно. Вкотре думаю про Володьку Гулянова із соратнікамі: навіщо їх сюди припхалося - сиділо би собі там десь у своєму Лаптєкухвайську те лихо та й в носі длубалося чи там ліворуцію яку втнуло абощо, а тут вже би якось і без них освятилося. Так нє, харчів дармових засвербіло бачиш...
  2. Серж Клачук
    92
    Книга цікава, й роздуми авторки в ній насущні! Нажаль до сих пір, у деяких з українців, зберігається начебто якийсь синдром меншовартості. Це я бачу в першу чергу в собі, більшість свого життя я був російськомовним, вдома, з близькими спокійно спілкуюсь українською а десь у громадському місці, за звичаєм звертаюсь російською. Навіть відчуваю, що якщо звернусь українською, буду відчувати себе не комфортно, нібито я із села. Це все нажаль мабуть вплив, нашого " Старшєго брата", але все ж таки українці як мені здається потихеньку позбавляються подібного синдрому і все менш соромляться розмовляти рідною "солов'їною", і це добре, це значить що у нашої нації, є майбутнє!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com