Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Петров Віктор - Аліна й Костомаров

Аудіокнига Аліна й Костомаров - автор Віктор Петров

Слухайте онлайн!
Рецензія:
«Аліна й Костомаров» — перша в українській літературі романізована біографія, написана Віктором Петровим (В. Домонтович)

Аліна й Костомаров" розповідає про складні стосунки і життєві пригоди Аліни Крагельської і Миколи Костомарова.
Історія кохання вчителя й учениці, яких часто розлучали життєві обставини. А дати їх вінчання постійно зривались напепередодні.

У творі, Костомаров часто говорить про зречення в коханні, автор акцентує на свідомій відмові від одруження з Аліною, навіть попри те, що саме їй таємно вдалося добитися дозволу на шлюб, коли Микола перебував у в'язниці.

Заміжжя Аліни, й їхня зустріч через 26 років знову з' єднає закоханих на довгі роки.
Петров Віктор - Аліна й Костомаров
Рейтинг: 4.5 (30 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Аліна й Костомаров онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
3 відгуки:
Написати
  1. kursiv
    0
    Яким би Віктор Петров не був нещадним до Куліша ("Романи Куліша"), але це ніщо в порівнянні з його описом тут Костомарова.
  2. Гість Ольга
    0
    Цей твір про Аліну, саме вона улюблениця автора: сильна, мужня, цілеспрямована. Костомаров лише рамка, для її портрету (хоч і знаменита). Весь час проводила аналогії із "Перехресними стежками" І.Франка. Там Регіна Твардовська закінчує життя самогубством, звинувачуючи в цьому всіх навколо батьків, тітку, чоловіка-тирана. Хоча сюжет спочатку практично той самий.
  3. udi-udi
    9
    Хороший невеликий твір який розповідає в першу чергу про Аліну, а не про Костомарова, який тут виглядає вередливим, балуваним, неврівноваженим, вічно незадоволеним та примхливим, з яким майже усі нянчуться.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com