Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Азімов Айзек - Відчуття Влади

Аудіокнига Відчуття Влади - автор Айзек Азімов

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Джехан Шуман не вперше мав справу з представниками уряду Землі, що вже давно перебувала в стані війни. Він був лише цивільний, але розробляв програми для найскладніших комп'ютерів на самонавідних балістичних ракетах. Тому до його слів прислухалися генерали. І голови урядових комісій також.

Ось і тепер в одній із зал Нового Пентагону його слухали і військовий, і конгресмен. Засмаглий у космосі генерал Вейдер стиснув губи так міцно, аж його маленький рот майже щез з обличчя. Гладенько виголений ясноокий конгресмен Брант палив денебіанський тютюн із виглядом людини, чи ...
Азімов Айзек - Відчуття Влади
Рейтинг: 4.5 (43 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Відчуття Влади онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. invenit
    0
    Трохи смішно зараз, наскільки автор не вгадав шлях розвитку комп'ютерів. В нього є кілька таких глобальних моментів. Пізніше він навіть вибачався в нових виданнях, мовляв, все розумію, але тоді так всі думали
  2. Гість Андрій
    0
    Те, що зараз здається таким звичним і само собою зрозумілим, всього 70 років тому не могли уявити навіть фантасти. А що ж буде через 1000 чи мільйон років?
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com