Рецензія    9   24 688
Сюжет викладений у формі листів-монологів, тобто свого роду коротких новел про життя бідного єврейського молочника Тев’є. У нього п'ять дочок, кожна з яких добряче додає батькові сивини у скроні, адже виросли дівчата вільнодумними і не хочуть коритися батьковій волі. Він бажає для них кращого майбутнього і прагне видати за багатших та успішніших наречених. В тім, кожна дочка сама воліє кувати свою долю. І навіть те, що старий молочник все життя дуже важко працював задля їхнього нетривкого благополуччя, не може їх зупинити чи викликати почуття обов'язку.

Родзинкою цієї книги є те, що вона щедро всипана цитатами із Святого Письма, однак - в інтерпретації самого ж головного героя. А він, в свою чергу, вирізняється покірним характером і глибокою життєвою мудрістю. Навіть попри те, що його типова єврейська дружина Голда "клює" його без перестанку.

redvid esle

Слухати аудіокнигу Тев'є - Тевель онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
9 відгуків:
  1. Трофімова Людмила
    Неймовірне задоволення.
  2. Лілея Покрова
    Щиро дякую за  неймовірне задоволення !!!
  3. Андрій солодуха
    Неймовірно чудове задоволення.
  4. Вадим Петрович
    Українські євреї це особливий народ Богдан Ступка в ролі це шедевр 
  5. Гість Ольга
    Чудова аудіо книжка! Талановиті виконавці, неймовірне задоволення від прослуховування!
  6. Гість Ярослав
    Маю щастя, Тев'є Тевель дивився 13 раз, кожного наступного пергляду розумів генеальність гри Богдана Сільвестровича, і шедевральність його образа на сцені. Крайні 5 раз, я вже дивився цей спектакль з першого ряду.
    Це стало певним Ритуалом- перегляд Ступки в цьому спектаклі. Богдан Ступка як притаманно найвищій актора- плакав на сцені !!!
    Це найкращий театральний Шедевр, який я бачив до цієї пори !!!
    Шкода що Ступка пішов з нашого світу !
    Вічна Пам'ять Богдану Сільвестровичу ...

    Дякую Вам за цей запис гри на сцені Богдана Ступки !!!
    1. Лючіо Ріманець
      Мова, як сама додає кольорів і до сприйняття і до твору, а вже Богдан Ступка справжній Майстер, я на рос. і читав, і слухав подібно. А тепер слухав, як відкриття все заграло іншими сенсами)
      "Першим було Слово" і Слово, як висновок думки, тому надзвичайно важливо якою мовою і думати і казати бо це КОД для "написання" свого світу!)
  7. Гість Надія
    Отримала надзвичайне задоволення. Дуже сподобалось. Дякую!.
  8. Наталія
    Дякую щиро. Дуже хотіла почути Тев'є-молочника у виконанні Богдана Ступки. Яскраве виконання, колоритний образ, чудова драматургія. Яке щастя бути сучасником людини такого масштабу. Світла і вічна пам'ять Богдану Сильвестр овичу.
4read.ORG » Світова література » Алейхем Шолом - Тев'є - Тевель