Аудіокнига Вересові меди - автор Надія Гуменюк

Слухайте онлайн
Гуменюк Надія - Вересові меди
Рейтинг:
(24 голоси)
4.5
Рецензія    5   16 836
Україна. Перша світова. Посеред дороги, що веде від волинського села до лісу, подружжя знаходить немовля…Минули роки. Сільська красуня Богдана Ясницька мріє про театральну сцену. Кинувши все, утікши навіть із власного весілля, талановита дівчина вирушає до першого українського театру на Волині – та назустріч своїй долі… Попереду – довге й бурхливе XX століття, сповнене карколомних подій та історичних зламів. І складне, напружене й яскраве життя сміливої і пристрасної жінки, у якому будуть справжня дружба й людська заздрість, болісні втрати та дивовижні знайдення, перемоги, поразки, таємниці, кохання… І медовий смак щастя.

redvid esle

Слухати аудіокнигу Вересові меди онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
5 відгуків:
  1. Дарія
    Мені 67, найкращі роки моі - в "сонячній" радянській дійсності і мені завжди цікава минувшина наша, яку я мало знала.Дякую авторові і за виразне чуйне читання.

  2. Янка
    Подобаються мені динамічні, серйозні та глибокі твори. Цей - саме такий. Дякую автору. 
  3. Олена С.
    Дуже вдячна авторці за чудову книгу: глибоку, зворушливу, сповнену справжнього життя. Приходиться чути зараз: "Важко жити, важки часи".... Люди навіть не уявляють собі, що таке настправдні страшні і лихи часи, коли могли покарати лише за те, що був Українцем.  
    Дякую також Таїсії Дружинович за гарне читання книги. 
  4. Гість Людмила
    Рекомендую, особливо тим, хто стверджує, що життя в срср було чудове.
  5. Гість Людмила
    Дуже цікава книга. Яка тяжка доля у нашого величного народу, який віками продовжує виборювати свою самобутність, мову,історію.
4read.ORG » Українська література » Гуменюк Надія - Вересові меди