Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Березняк Євген - Пароль "Dum spiro"

Аудіокнига Пароль "Dum spiro" - автор Євген Березняк

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Ім'я військового розвідника Євгена Березняка ("капітан Михайлов", "майор Вихор", "Голос") тепер широковідоме. У серпні 2001 року йому присвоєно звання Герой України з врученням ордена "Золота Зірка". Ще у 1967 р. на телеекранах з'явилася багатосерійна пригодницька стрічка "Майор Вихор". Згодом у газеті "Известия" був надрукований нарис "Здравствуй, майор Вихрь". У багатьох листах, які надійшли на адресу автора, повторювалося запитання: як це справді було? Так виник задум, а потім і книги Євгена Березняка.

"Я - Голос", "Пароль ""Dum Spiro""", "Операція ""Голос""". Бойова група "Голос", діючи у глибокому тилу гітлерівців, успішно виконала поставлені перед нею завдання. Однак коли Березняк доповів начальнику розвідки штабу фронту про своє перебування в гестапо, почалися виклики, бесіди, що нагадували допити. День Перемоги розвідник та його радистка зустріли у таборі НКВС No.174.
Березняк Євген - Пароль "Dum spiro"
Рейтинг: 4.5 (32 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Пароль "Dum spiro" онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
1 відгук:
Написати
  1. Серж Клачук
    92
    Видатна людина, гордість України! На ютубі є цікаве інтерв'ю Євгена Семеновича Дмитру Гордону.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com